20. juli 2019
Capelli Sport fortsætter med at være stadionsponsor, når HB Køge den 3. marts indleder sæsonen i 1. division på det nye Køge Idrætspark. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Capelli Sport fortsætter med at være stadionsponsor, når HB Køge den 3. marts indleder sæsonen i 1. division på det nye Køge Idrætspark. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sponsornavn rykker ind i idrætspark: - Det er helt normalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sponsornavn rykker ind i idrætspark: - Det er helt normalt
Køge - 14. februar 2019 kl. 14:17
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark.

arrow Læs også: Her er Køge Idrætsparks nye navn

Nogle vil nok mene, at det ikke just er det mest mundrette navn, men fremover får HB Køges nye hjemmebane nyt navn, oplyser klubben torsdag. Og der er intet odiøst i, at HB Køges sponsor indgår i navnet på den kommunalt ejede Køge Idrætspark, forklarer det konservative byrådsmedlem i Køge Byråd Flemming Christensen (K).

- HB Køge betaler for at anvende stadion, og i lejeaftalen mellem HB Køge og Køge Kommune betaler klubben også for retten til at give stadion et navn og markedsføre det, når HB Køge spiller der. Det er helt normalt, understreger Flemming Christensen.

Den tidligere borgmester for Køge Kommune forklarer, at der ikke er tale om en ændring af det officielle navn for Køge Idrætspark.

- Hvis nu for eksempel cricketklubben vil afholde et mesterskab på stadion, så kan de sige, at de til den dag har sponsor-retten. Men hvad det kommer til at hedde i folkemunde vil afhænge af, hvem man spørger, siger Flemming Christensen og fortsætter:

- Hvis man spørger nogle ude i HB Køge, vil de nok kalde det Capelli Sport, mens vi andre vil holde os til Køge Idrætspark. Det er helt naturligt, at når HB Køge er der, hedder det Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark, men området vil altid hedde Køge Idrætspark, siger Flemming Christensen.

Der har været stort fokus på, at Køge Idrætspark er til for breddeidrætten, og at HB Køge blot lejer sig ind på markedsvilkår. Hvordan hænger det sammen med det nye navn?

- Jeg synes, det hænger fint sammen. Som sagt betaler HB Køge for at bruge stadion og køber sig retten til at have en sponsor med inde over, når de spiller. Det kan jeg ikke se noget problem i, siger Flemming Christensen.

Han fortæller, at der på idrætsparkens kommende facade ud mod Ringvejen kommer til at stå »Køge Idrætspark«.

Capelli Sport var også stadionsponsor på den tidligere hjemmebane i Herfølge, som HB Køge sagde farvel til i efteråret. Klubbens førstehold indleder sæsonen i 1. division på det nye stadion den 3. marts, når de tager imod FC Fredericia.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk