26. oktober 2020
Ken Kristensen fastholder sin kritik og bekymring i forbindelse med Søndre Havn-byggeriet i Køge. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Ken Kristensen fastholder sin kritik og bekymring i forbindelse med Søndre Havn-byggeriet i Køge. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søndre Havn: Venstre fastholder kritik og bekymring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndre Havn: Venstre fastholder kritik og bekymring
Køge - 15. august 2019 kl. 14:45
Af Simon de Visme

I onsdagens udgave af DAGBLADET Køge udtalte borgmester Marie Stærke (S) sig om boligbyggeriet på Søndre Havn, forvaltningens rolle og kritik fra Venstre. Hos sidstnævnte mener man dog, at borgmesteren ikke forholder sig til partiets bekymring.

arrow Læs også: Minister skal se på byggevibrationer og handlemuligheder

Herunder følger svaret fra Ken Kristensen (V).

- Først er det vigtigt at understrege, at borgernes oplevelser på Søndre Havn kan man ikke tage fra dem. Det er ikke rare oplevelser og det er bekymrende. I relation til Maries fortolkning af min bekymring i forbindelse med hendes håndtering af sagen må jeg stilfærdigt notere mig, at hun ikke forholder sig til bekymringen men i stedet skubber ansvaret og historien i en anden retning, siger han og uddyber:

- Bekymringen gik ikke på, om forvaltningen eller kommunen havde passet sit arbejde men på det faktum, at man udtaler sig til pressen og hermed borgerne og oplyser, at alt er forløbet planmæssigt og efter bogen, uagtet man udmærket var bekendt med, at der var sket overtrædelser fra Køge Kyst, hvor hun selv sidder i bestyrelse, i forbindelse med pælefunderingen på Søndre Havn.

Venstre-politikeren mener ikke, at man har været åben om Køge Kyst-sagen på Søndre Havn, hvor der blev banket seks pæle i jorden, uden at hverken naboer eller kommunen blev orienteret.

- Marie mangler retfærdigvis erhvervserfaring, og derfor kan det måske være svært helt at gennemskue forholdene på området. Men ikke desto mindre skal man altid være åben og ærlig om de forhold, man kender til. Det var ikke tilfældet her, og det er den bekymring, jeg rejser, understreger Kristensen.

arrow Vil beskytte borgerne: Slut med store byggerier i sommerferien
16. august 2019 kl. 17:02 Opdateret: kl. 13:43
arrow Borgmester svarer igen: Venstre blander to ting sammen
14. august 2019 kl. 17:02 Opdateret: kl. 14:02
arrow Udvalgsformand: - Det må bare ikke ske
13. august 2019 kl. 14:43 Opdateret: kl. 14:08
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk