25. oktober 2020
Corona Camping i Dyndet har i den seneste uges tid været genstand for debat, efter at nogle naboer til campingpladsen i et læserbrev rettede en skarp kritik af, hvad de mener er stigning i trafikbelastningen i Dyndet. En stigning, som de mener, at Corona Camping er skyld i.
Corona Camping i Dyndet har i den seneste uges tid været genstand for debat, efter at nogle naboer til campingpladsen i et læserbrev rettede en skarp kritik af, hvad de mener er stigning i trafikbelastningen i Dyndet. En stigning, som de mener, at Corona Camping er skyld i.
Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skarp nabokritik af campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skarp nabokritik af campingplads
Opdateret 31. juli 2015 kl. 07:23
Køge - 30. juli 2015 kl. 14:08
Af Anders Fallesen

Liv og aktiviteter er fint. Glade campinggæster og en positiv atmosfære er tilsvarende godt, men grænsen går ved støjende koncertarrangementer og trafikalt kaos, når der ikke er parkeringspladser nok og styr på trafikafviklingen.

arrow Læs også: Corona protesterer mod kommunal »Lukkelov«

Det mener fire naboer til Corona Camping i Dyndet, der efter et nyligt arrangement, hvor musikeren Rasmus Nøhr gav koncert på campingpladsen, oplevede stærke gener med parkerede biler over alt, en havareret bus, der spildte olie på vejen, larm og mange berusede mennesker.

Det fortæller de til DAGBLADET.

Kritikken, der rettes mod campingpladsen, kommer fra Karsten Jensen og Lone Johansen fra Dyndetvej 24 og genboerne Anne-Grethe Jensen og Ina Graff fra Dyndetvej 19B. De understreger, at den ikke er personlig, men at kritikken derimod skal ses som en opfordring til at holde eventuelle gener fra arrangementer begrænset til selve campingpladsen.

- Det er ikke en krig med campingpladsen, men vi er efterhånden så skuffede over, at der ikke er blevet gjort noget ved det, i forhold til at den tunge trafik er blevet markant øget i området. Og det er altså et fredet naturområde, siger Karsten Jensen

Anne-Grethe Jensen supplerer:

- Denne sag er ikke opstået på én dag. Det er sket over tid, og det blev altså alt for meget den lørdag med koncerten, hvor dobbeltdækkerbussen kom hver halve time. Der var fuldstændig trafikkaos, og man kunne ikke komme herfra. Nu var det nok

Corona Campings ejer, Michael Farnø, fortæller, at man hellere end gerne vil tage en dialog med naboerne, men at ethvert forsøg på at etablere den indtil videre har været forgæves.

- Vi er ikke ude på at genere nogen som helst. Tværtimod. Da vi havde koncerten for nylig, havde vi derfor indsat busser hver halve time for netop at slippe for at få for mange biler herud. Det skulle være så skånsomt som muligt, og vi havde endda skrevet på billetten, at der ikke var nogen holdeplads herude, og at man derfor ikke skulle komme i bil. Men det var ikke alle, der fulgte den opfordring, siger han blandt andet i sit svar på kritikken.

Efter at kritikken blev lanceret, har campingpladsen fået massiv opbakning fra andre naboer og brugere, der ikke kan genkende det negative billede, som tegnes.

Læs meget mere i torsdagens DAGBLADET Køge.

arrow Social campingplads mister tilladelse
18. oktober 2019 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Politiker afviser ansvar for helårscampister
05. juli 2019 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:51
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk