20. februar 2019
Børnehuset Guldminen kan fremover kalde sig idrætsinstitution, efter at børnehuset i Bjæverskov fredag eftermiddag blev DGI-certificeret. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Børnehuset Guldminen kan fremover kalde sig idrætsinstitution, efter at børnehuset i Bjæverskov fredag eftermiddag blev DGI-certificeret. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de glade billeder: Guldminen bliver idrætsinstitution

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de glade billeder: Guldminen bliver idrætsinstitution
Køge - 08. september 2018 kl. 15:45
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover kan der hejses et helt nyt flag i Børnehuset Guldminen i Bjæverskov. De kan nemlig kalde sig selv idrætsinstitution, efter børnehuset fredag eftermiddag officielt blev DGI-certificeret. Det betyder mere fokus på bevægelse, leg og idræt i børnenes hverdag på Ejbovej for at forbedre deres indlæring.

- Vi fik tanken sidste år og besluttede at forsøge os som idrætsinstitution gennem DGI, husker Pia Oddershede, der er leder af Guldminen.

Hun fortæller, at der i børnehuset tidligere var flere begrænsninger på børnenes bevægelse i hverdagen. De måtte ikke altid løbe rundt i motorik-rummet eller op og ned af gangene. Det er der blevet ændret på, siden Guldminens medarbejdere fra oktober sidste år begyndte deres undervisning hos DGI.

- Man kan mærke en forandring, når man kommer ind hos os nu. Der er lidt højere lyd, men det er på den gode måde. Børnene er i flow, motorik-rummet er åbent og de kan bruge det fra morgenstunden, hvis de har lyst, fortæller Pia Oddershede og fortsætter:

- Det giver samtidig mere ro på de enkelte stuer, fordi de børn der har brug for at bevæge sig og larme, nu er i motorik-rummet og ikke på stuerne.

Se alle billederne fra fredagens certificering her og læs hele historien i lørdagens udgave af DAGBLADET Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk