22. juni 2018
Modsat hvad mange tror, er mjød en honningbaseret vin, der kan variere lige så meget som almindelig vin i smag og kompleksitet, lyder det fra Camilla Fougner, der sammen med sin mand, Søren, sætter en stor ære i at brygge mjød med særpræg og personlighed på Østervang Gaard i Ejby. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Modsat hvad mange tror, er mjød en honningbaseret vin, der kan variere lige så meget som almindelig vin i smag og kompleksitet, lyder det fra Camilla Fougner, der sammen med sin mand, Søren, sætter en stor ære i at brygge mjød med særpræg og personlighed på Østervang Gaard i Ejby. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: På sporet af den komplekse mjød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: På sporet af den komplekse mjød
Køge - 17. februar 2018 kl. 11:48
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Østervang Gaard i Ejby har parret Camilla og Søren Lyshøj Fougner i flere år brygget mjød i alle afskygninger. De afliver gerne myten om, at mjød bare er dårligt øl; det kunne ikke være længere fra sandheden, lyder det fra Camilla Fougner, som anser den honningbaserede vin-drik for at være nøjagtig så kompleks og fuld af nuancer som almindelig vin.

Se DAGBLADETs billeder her og læs hele historien i lørdagens papir- eller E-avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk