16. januar 2018
350 mennesker deltog i fejringen af direktør Tim Christensens 25 års jubilæum på Køge Handelsskole. Foto: TTFilm
gallery icon

Se billedserie

350 mennesker deltog i fejringen af direktør Tim Christensens 25 års jubilæum på Køge Handelsskole. Foto: TTFilm
Foto: //TT-Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Handelsskolen fejrer direktørs 25 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Handelsskolen fejrer direktørs 25 års jubilæum
Køge - 17. marts 2017 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag fejrede Tim Christensen 25 års jubilæum som direktør på Køge Handelsskole. Fejringen var et stort tilløbsstykke med masser af gæster, taler og god stemning. Det skriver Køge Handelsskole i en pressemeddelelse.

Allerede før klokken 14.30 myldrede det ind på Køge Handelsskole til den store fejring af Tim Christensens jubilæum. Om formiddagen havde der været uddeling af Spangsberg flødeboller til alle klasser og hold i huset, men nu var turen kommet til at byde nuværende og tidligere ansatte, bestyrelse, samarbejdspartnere, familie og venner ind til festivitas.

Der var lang kø til at lykønske direktøren, inden det officielle program med taler gik i gang. Økonomi- og vicedirektør Stig Johansen bød i sin egenskab af toastmaster velkommen til de mere end 350 forsamlede i Cafeen. Talerækken omfattede bestyrelsesformand Søren Eltorp, Køges borgmester Flemming Christensen samt skolens fire tillidsmænd M/K - Signe Sindberg Kaspersen (GL), Kim Damkjær (DJØF), Annette Hall Madsen (HL) og Lars Frederiksen (HK). Ligeledes lagde rektor for KEA og tidligere ansatte Ingo Østerskov vejen forbi talerstolen, som flere andre også gerne ville have gjort. Undervejs blev talerne brudt af et underholdende indslag ved skuespiller Peter Mygind.

Talerne fokuserede på arbejdsmennesket og privatpersonen Tim Christensen, som har ledet Køge Handelsskole gennem et væld af forandringer hen over 25 år for eksempel implementering af nye reformer og politikker fra Christiansborg, nye komplekse systemer, nye byggerier og meget mere.

Der var også mange taler, som berørte Tim Christensens aktie i CAMPUS Køge og synet på uddannelse i regionen. Ord som visionær, innovator og forgangsmand gik igen i flere af talerne. Flere understregede også direktørens store hjerte for voksne i uddannelse og i det hele taget engagement for at give unge som voksne redskaber til livsmestring og teori som nøgle til fremtidens praktiske virke.

Tim Christensen tog til sidst ordet og takkede for al opmærksomheden og takkede blandt andet de ansatte for en stor indsats i hverdagen - og til fest.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk