18. juni 2019
I alt deltog 29 7. klasser fra Køge Kommunes skoler i torsdagens iværksættermesse, hvor fokus var på det lokale, det nationale og det globale. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

I alt deltog 29 7. klasser fra Køge Kommunes skoler i torsdagens iværksættermesse, hvor fokus var på det lokale, det nationale og det globale. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Entreprenante skoleelever dyster i innovation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Entreprenante skoleelever dyster i innovation
Køge - 08. februar 2019 kl. 15:33
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Innovation, iværksætteri og entreprenørskab.

På landets skoler, uddannelsesinstitutioner og i samfundet generelt er der de seneste år kommet et øget fokus på at tænke ud af boksen, være kreativ og kunne udvikle originale idéer. Hos landets skoler er innovation og entreprenørskab et decideret tværgående tema, og på den baggrund har man i Køge Kommune nu i flere år afholdt en årlig iværksættermesse for alle kommunens 7. klasser.

Traditionen tro løb messen af stablen i Asgård Skoles store gymnastiksal, som torsdag var fyldt med høje papplancher, miniature-modeller og ikke mindst velforberedte elever. Til årets iværksættermesse havde arrangørerne med baggrund i FN's 17 verdensmål delt messen og de konkurrerende klasser op i tre kategorier: Det lokale, det nationale og det globale.

Se alle billederne fra skoleelevernes iværksættermesse her på siden og læs hele historien i fredagens udgave DAGBLADET Køge.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk