25. oktober 2021
Allerede tidligt lørdag morgen begyndte de frivillige at pynte op til Lyserød Lørdag på Torvet. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Allerede tidligt lørdag morgen begyndte de frivillige at pynte op til Lyserød Lørdag på Torvet. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Kæmpe opbakning til Lyserød Lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Kæmpe opbakning til Lyserød Lørdag
Køge - 11. oktober 2021 kl. 17:51
Af Martin Rasmussen

- Det var fantastisk vejr, og der var masser og masser af mennesker og super stemning, jubler Guri Bøtting, lokalformand for Kræftens Bekæmpelse i Køge oven på en yderst veloverstået Lyserød Lørdag med et flot overskud til Støt Brysterne-kampagnen.

Endnu er det endelige resultat for Lyserød Lørdag i Køge Kommune ikke gjort op, men med alle de lokale initiativer ligner det et overskud til det gode formål på over 130.000 kroner - selv uden den traditionelle frokost, som plejer at være en del af Lyserød Lørdag i Køge, men som ikke blev holdt i år.

- Der var rigtig godt gang i både lotteri og varesalg, og de mange sponsorerede kager fra Cap Horn og Liljedahls Bageri blev helt udsolgt. Desuden var der travlt hos amerikanerbilerne, som fik kørt masser af ture, beretter Guri Bøtting om nogle af de mange Lyserød Lørdag-tilbud i Køge.

- Jeg vil gerne sige et stort 1000 tak til alle, der har sponsoreret og støttet os, og også til alle vores frivillige, som er helt uundværlige i forhold til at få arrangeret Lyserød Lørdag, siger lokalformanden.

Der blev blandt andet også holdt Lyserød Lørdag i Bjæverskov og Borup, hvor henholdsvis Henriette Løve og Jonna Jørgensen stod i spidsen for vellykkede arrangementer, som også bidrog flot til det samlede resultat. Dertil kommer en række lokale, private og firmatiltag, som også tæller med i Køgeresultatet for dagen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk