24. oktober 2019
Peter Kjær Jensen, adm. dir. i PostNord lagde meget vægt på, at Køges infrastruktur var perfekt for den nye gods- og pakketerminal.
gallery icon

Se billedserie

Peter Kjær Jensen, adm. dir. i PostNord lagde meget vægt på, at Køges infrastruktur var perfekt for den nye gods- og pakketerminal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PostNord tænker stort i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PostNord tænker stort i Køge
Køge - 13. april 2018 kl. 13:55
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bortset fra de mange fremmødte, så var der ikke meget aktivitet at spore i PostNords nye kæmpeterminal, som fredag formiddag blev indviet. Men det skyldtes nu hverken at der var tekniske problemer eller at produktionen endnu ikke var sat i gang.

Den nye 25.000 kvm store gods- og pakketerminal har kørt et par dage inden den officielle indvielse, men det er først ud på eftermiddagene at pakkerne kommer væltende ind. Det er dog håber hos PostNord, at strømmende af pakker med tiden var kunne mærkes på alle tider af døgnet. Men man skal lige i gang.

PostNord er rykket ind i lejede bygninger på en foreløbig ti-årig kontrakt. Og det er en ganske imponerende terminal, hvor det mest markante er det godt 400 meter rullebånd.

Terminalen bliver arbejdsplads for 400 ansatte, og vil døgnet rundt få besøg af chauffører, der kører til og fra med godt til Post Nords kunder.

Læs mere i DAGBLADET lørdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk