13. juli 2020
Det kommende byråd skal fra januar kigge sagsbehandlingen i sømmene. Nyt særskilt §17. stk 4-udvalg er i spil. Foto: Elmer Madsen
Det kommende byråd skal fra januar kigge sagsbehandlingen i sømmene. Nyt særskilt §17. stk 4-udvalg er i spil. Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere erkender utilstrækkelig sagsbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere erkender utilstrækkelig sagsbehandling
Køge - 18. november 2017 kl. 05:38
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det kommende byråd i Køge Kommune tager fat på arbejdet efter nytår, bliver én af de første opgaver at kigge nærmere på den kommunale sagsbehandling, skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Advokat om ulovlig bevilling i handicapsag: - Det bør ikke kunne ske

Det aftalte de politiske gruppeformænd forleden efter en periode, hvor mange borgere er stået frem med deres kritik af netop sagsbehandlingen.

Ifølge Marie Stærke, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, kan et første skridt være at nedsætte et såkaldt §17 stk. 4-udvalg til at undersøge problemets omfang.

- Vi har alle, borgere som byrådsmedlemmer, en stor interesse i, at der fra start er en korrekt og ordentlig sagsbehandling, siger hun og peger på, at især børneområdet og det specialiserede socialområde er under pres i denne henseende.

Borgmester Flemming Christensen (K) er helt på linje med socialdemokraten. Også han mener, at det er nødvendigt at undersøge, om kommunen er tilstrækkeligt godt organiseret til at håndtere mængden af sager,

- Der er ingen tvivl om, at det er et voksende problem, som vi er nødt til at forholde os til, siger Flemming Christensen blandt andet til DAGBLADET.

En opgørelse fra Børne- og Socialministeriet i juni viste desuden, at 51 procent af de i alt 88 klagesager på socialområdet i Køge Kommune 2016 blev omgjort grundet fejl i sagsbehandlingen.

Læs hele historien i lørdagens DAGBLADET.

arrow Kommune erkender fejl: - Det er ærgerligt og beklageligt
26. april 2019 kl. 16:50 Opdateret: kl. 12:43
arrow Kommune overså ulovlig bevilling i over fem år
26. april 2019 kl. 12:28 Opdateret: kl. 12:28
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk