10. august 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser voldelig mand i S-tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser voldelig mand i S-tog
Køge - 31. juli 2020 kl. 11:36
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kl. 10.38 torsdag formiddag anmeldte en 65-årig kvinde fra Næstved, at hun omkring kl. 06.30 var blevet overfaldet i S-toget mellem Køge og Køge Nord stationer af en fremmed mand, som andre rejsende bagefter hjalp med at bortvise fra S-toget på Køge Nord Station.

Anmelderen var kort forinden steget ind i S-toget (2. bageste vogn) mod København på Køge Station sammen med to andre medrejsende, så hun sad på et sæde med sin rygsæk stående ved siden af sig.

En fremmed mand satte sig på et sæde overfor på modsat side af midtergangen og snakkede noget uforståeligt med sig selv.

Uden varsel tog han fat i en rygsækken hen over anmelderen, som faldt ned på gulvet, da han hev rygsækken til sig.

I faldet slog hun sine knæ, men to mænd, som også var passagerer i toget, fik rygsækken fravristet manden, inden de efterfølgende fik ham til at forlade toget - formentlig på Køge Nord Station.

Efterfølgende var den 65-årige kvinde taget på skadestuen, hvor hun fik konstateret kraftigt hævede knæ som følge af faldet ned på S-togets gulv.

Den fremmede mand bliver af offeret beskrevet som: Dansk af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: usoigneret, langt hår, langt skæg, Iført: lang brunlig frakke.

Politiet forsøger nu at få den voldelige mand identificeret, så han kan blive afhørt til sagen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden enten i toget eller formentlig på Køge Nord Station, ligesom politiet gerne vil i kontakt med de to mænd, som kom den forurettede til undsætning. Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk