18. oktober 2019
#564668
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser: To tricktyve hjemsøger frisør og hudklinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser: To tricktyve hjemsøger frisør og hudklinik
Køge - 26. juni 2019 kl. 12:28
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd af østeuropæisk udseende fik distraheret personalet hos en frisør i Brogade i Køge, at det lykkedes for dem at snuppe to mobiltelefoner imens. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mændene kom ind hos frisøren klokken 13.10 tirsdag. Her begyndte de at stille en hel byge af spørgsmål om behandling af skæg, så de ubemærket kunne stjæle mobiltelefonerne. Det opdagede personalet dog først, da mændene var gået igen.

Begge mænd beskrives som østeuropæiske af udseende og omkring 30-35 år. Den ene er cirka 170 centimeter, den anden lidt hørere, omkring 180-185 centimeter. Begge talte gebrokkent engelsk. Den højeste af dem var almindelig af bygning, havde sort hår og skæg og var iført pæne, sorte bukser og en beige/brun t-shirt. Den lidt mindre mand var kraftig af bygning og havde brunt hår og også iført sorte bukser og beige t-shirt.

Trods eftersøgning i byen fandt politiet ikke de to mænd, som måske også havde været på spil i en hudplejeklinik i Nørregade omkring klokken 12.40. Her havde personalet nemlig undret sig over nogle udlændinge, der var kommet ind og havde opført sig mistænkeligt og ifølge personalet måske var på udkig efter noget at stjæle.

Politiet i Køge vil gerne høre fra personer, der har bemærket de to mænd i byen, eller som har oplysninger om deres identitet eller opholdssted. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk