19. juni 2021
Alexander Samaras ser frem til at blive købmand i REMA 1000 i Ølby. Foto: REMA 1000.
Alexander Samaras ser frem til at blive købmand i REMA 1000 i Ølby. Foto: REMA 1000.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politibetjent smider uniformen og springer ud som købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politibetjent smider uniformen og springer ud som købmand
Opdateret 10. juni 2021 kl. 11:17
Køge - 10. juni 2021 kl. 10:48
Af Henrik Førby Jensen

En drengedrøm blev prøvet af, men efter seks år i politiuniform vender Alexander Samaras nu tilbage til dagligvarebranchen. Onsdag den 16. juni får REMA 1000 i Ølbycenter således ny købmand, når Alexander Samaras tager over efter afgående købmand Martin Østerholm Baunsgaard. Det oplyser dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

Alexander Samaras tiltræder som REMA 1000 købmand i Ølby med bred og mangeårig erfaring fra både dagligvarebranchen og Politiet. Fortiden i dagligvarebranchen har været i Netto - med to korte afstikkere til Fakta og Lidl - hvor han har arbejdet, siden han var 15 år. I 2008 blev Alexander Samaras butikschef i Netto og senere driftkonsulent med fokus på sparring mellem butikschefer og distriktschefer i forbindelse med implementeringen af et nyt driftskoncept.

Siden 2015 har Alexander Samaras afprøvet sin drengedrøm om at arbejde ved politiet, da han indtil nu har været ansat som beredskabsbetjent ved Københavns Politi:

- Det har været helt igennem fantastisk at arbejde ved politiet, men jeg har måttet erkende, at jeg savnede at arbejde i butik, så jeg glæder mig helt vildt til at blive købmand i REMA 1000 i Ølby, og jeg er meget glad for at have fået muligheden, siger han.

Vil være synlig
Alexander Samaras er debutant i REMA 1000 skjorten, og han ser frem til at sætte sit eget præg på butikken, når han inden længe kan kalde sig selvstændig købmand:

- Det er helt unikt at være købmand i REMA 1000, fordi man er selvstændig, og den del glæder jeg mig meget til. Til at starte med vil mit fokus primært være på at bygge videre på det gode fundament, som Martin har lagt i butikken, siger han og fortsætter:

- Jeg glæder mig meget til at møde alle kunderne, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at være synlig i lokalsamfundet - både i butikken og på de sociale medier, så vi kan opbygge stærke fællesskaber med vores kunder, siger Alexander Samaras.

Privat bor 35-årge Alexander Samaras i Greve med sin forlovede og parrets to børn på tre og et år.

Butikkens åbningstider vil fortsat være 8.00 til 21.00 alle ugens dage.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk