24. juli 2019
Med det nye kulturtorv har Køge fået en stor plads, hvor bylivet kan udspille sig. Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune glæder sig til at byens nye pladser bliver udnyttet til deres fulde potentiale. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Med det nye kulturtorv har Køge fået en stor plads, hvor bylivet kan udspille sig. Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune glæder sig til at byens nye pladser bliver udnyttet til deres fulde potentiale. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til begejstring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til begejstring
Køge - 13. februar 2019 kl. 15:45
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med flere nye pladser har Køge fået bedre mulighed for at lave spændende aktiviteter, der kan gøre byen til en levende købstad. - Der har været spredte aktiviteter her, men jeg føler slet ikke, at vi har set det fulde potentiale af, hvad pladsen kan endnu - det skal vi som by og lokalsamfund til at finde ud af i fællesskab, siger Anders Ladegaard Bork (DF), der er formand Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune.

Han ser mange muligheder i de nye pladser, byen Køge har fået som en del af Køge Kyst projektet, hvor der er investeret mange penge i en udvikling af Køges bymidte; det handler om kulturtorvet, stationspladsen, den nye handelsgade og selvfølgelig det gamle middelaldertorv.

Anders Ladegaard Bork tog selv initiativ til at, der blev sat storskærm op på kulturtorvet, så man kunne følge de danske fodbolddrenge under sommerens fodbold-VM i Rusland og det benyttede mange sig af.

- Hvis Køge Kommune skal være et attraktivt sted at bo og leve, så må der gerne ske nogle ting, som er lidt skæve og skøre, siger han og fortæller, hvordan han drømmer om, at stafetten bliver ført videre af private initiativer.

- Man kunne måske tænke sig, at handelslivet gik sammen om at sætte øl- og madboder op, så udgifterne på den måde kunne blive dækket og give indtjening til parterne. Så ville kommunen bare være én aktør ud af flere i en udvikling, hvor det handler om, at kulturlivet kan skabe en øget omsætning i byen og gøre os attraktive som kommune - man kan se storskærms-arrangementet som et kommunalt indskud, der gerne skulle give noget afkast i de kommende år, siger Anders Ladegaard Bork.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk