15. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omfartsvej: Hvor blev VVM-screeningen af?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omfartsvej: Hvor blev VVM-screeningen af?
Køge - 08. juli 2020 kl. 12:09
Af Bent Ramsnæs, Ørningevej 10, 4140 Borup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

LÆSERBREV: Køge Kommune har nu igangsat arbejdet med forlængelsen af Vestre Ringvej i Borup, kun til Møllebankerne II og III se lokalplan 1025, ifølge DAGBLADET lørdag den 4/7.

Vejprojektet skulle have været startet i foråret 2020 og skulle gå frem til Ørningevej.

Jeg har i efteråret 2019 stillet spørgsmål til byrådet om VVM-redegørelse for hele vejen; men fik at vide, at kommunen kun ville lave en VVM-screening (den er billigere). Og at jeg ville få tilsendt denne VVM-screening. Hvis jeg var utilfreds med, at kommunen ikke ville lave en VVM-redegørelse, kunne jeg klage. Klagegebyr er omkring 1.000 kroner. Jeg klagede derfor ikke.

Nu starter kommunen med at etablere omfartsvejen indtil Møllebankerne III. Såvidt jeg kan se uden at lave en VVM-screening som lovet. Har man glemt den aftale, som kommunen indgik i efteråret, eller også undlader man en VVM-screening, fordi vejen nu skal deles op i småbidder?

Borup Borgerforening har fremsendt et forslag om, at forlængelsen af omfartsvejen bliver gravet ned under Ørningevej, hvilket vil give beboerne i Ørninge landsby nogen støjreduktion, da man jo ikke vil ofre et støjværn mod landsbyen Ørninge. Her har vi heller ikke fået nogeT svar fra kommunen.

Hvad sker der? Vil kommunen bare trække det gamle forslag op af arkivet, som blev udarbejdet af Skovbo Kommune om Vestre Ringvejs forlængelse?

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk