24. september 2021
Køges nye tv-station får dette logo.
gallery icon

Se billedserie

Køges nye tv-station får dette logo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny tv-station starter i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny tv-station starter i Køge
Opdateret 14. juli 2009 kl. 18:58
Køge - 14. juli 2009 kl. 17:36
Af Peter Vest Hansen
Køge: 31-årige Nils Gisli fra Køge er en mand med en plan. Han vil starte en ny tv-station, der skal sende lokale nyheder fra Køge.

- Jeg starter en ny tv-kanal. Kanalen kommer til at hedde køge.tv, og det er min plan, at den skal op at køre inden Køge Festuge i uge 35, siger Nils Gisli.

Køge har ikke haft lokal-tv siden tv-stationen TV Køge måtte dreje nøglen om og lukke tv-signalet ned i januar måned. Men alligevel er Nils Gisli er overbevist om, at der er grobund for en lokal tv-station i Køge.

- Jeg mener helt bestemt, at der er plads til en lokal tv-station i en by af Køges størrelse. Køge ligger i en gråzone mellem tv-medier som TV2 Lorry, der knap vil røre Køge med en ildtang og TV2 Østsjælland, der anser Køge for at ligge for nordligt i deres dækningsområde, så jeg tror på, at der er et marked, siger Nils Gisli.

Kanalen bliver gratis for brugere, der har grundpakken på YouSees kabelnet i Køge. Det er meningen at kanalen skal finansieres gennem reklamekroner. Kanalen får tre fuldtidsansatte, tre på freelance-aftaler og en studentermedhjælper.
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk