15. juni 2021
På den nye plads, lige efter klapbroen til Søndre Havn i Køge, skal der etableres begyndelsen på en havnepromenade og fordeling til cykelstierne.  Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

På den nye plads, lige efter klapbroen til Søndre Havn i Køge, skal der etableres begyndelsen på en havnepromenade og fordeling til cykelstierne. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny indgang til boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny indgang til boligområde
Køge - 26. marts 2019 kl. 17:25
Af Torben Thorsø

Udsynet på den bynære del af Søndre Havn i Køge er blevet en hel del bedre efter Køge Korns store silo for nylig blev revet ned. Sådan bliver det i store træk ved med at være, fortæller Køge Kyst, der har planer for den del af området som ligger tættest på klapbroen.

- Her bliver der lavet en ny plads, der skal markere indgangen til området, siger Tove Skrumsager Frederiksen, projektdirektør hos Køge Kyst.

Hun forklarer, hvordan der skal anlægges en promenade langs havneløbet, populært kaldet Slipset, den ene vej rundt, mens man til den anden side skal skabe gode cykelforhold ind i området.

Der kommer dog sandsynligvis noget byggeri på stedet, for Bryghuset Braunstein har lagt billet ind på den del af området, der ligger nærmest deres nuværende lokaliteter. De planer skal dig først konkretiseres og godkendes af Køge Byråd, så de har endnu ikke lyst til fortælle mere konkret om planerne.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk