17. februar 2019
SF har valgt Thomas Kielgast som spidskandidat i Køge til kommunalvalget i 2017.
SF har valgt Thomas Kielgast som spidskandidat i Køge til kommunalvalget i 2017.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny SF-spids: Kielgast går efter borgmesteransvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny SF-spids: Kielgast går efter borgmesteransvar
Køge - 12. december 2015 kl. 11:06
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter få måneder som medlem af SF, kan Thomas Kielgast stille sig i front for partiets ambitioner om at erobre borgmesterposten efter næste kommunalvalg. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Vi vil gerne prøve at være rigtig offensive og allerde nu gøre os klar til den kommende kommunale valgkamp. Derfor har vi besuttet at melde en spidskandidat ud allerede nu. Vi synes, vi har medvind og vi synes, at vi har en god politik, så hvis mulighederne er der, stiller vi også gerne op med en borgmesterkandidat, siger Thomas Kielgast efter, at han netop er valgt som SF spidskandidat i Køge.

Thomas Kielgast trådte ind i SF's byrådsgruppe i forsommeren, da Jacob Mark blev valgt til Folketinget for SF, og efter sommerferien overtog Kielgast også Marks post som formand for Børneudvalget.

Men Kielgast har en politisk fortid i flere andre partier. Han har i en årrække siddet i Køge Byråd for Socialdemokraterne, hvor han blandt vikarierede for daværende borgmester Marie Stærke, mens hun var på barsel. Midt i forrige valgperiode trådte Kielgast dog ud af den socialdemokratiske byrådsgruppe og blev løsgænger, indtil han var med til at stifte lokallisten Ny Centrum, som han opnåede valg for ved seneste kommunalvalg i 2013.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk