19. november 2017
Butikschef Nicolaj Hylstrup Dalsgaard glæder sig til at byde kunderne velkommen. Foto: Netto
Butikschef Nicolaj Hylstrup Dalsgaard glæder sig til at byde kunderne velkommen. Foto: Netto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Netto er klar: Gratis kaffe og brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Netto er klar: Gratis kaffe og brød
Køge - 06. september 2017 kl. 10:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er jazz, kaffe og morgenbrød til de friske, når Netto åbner ny butik onsdag den 20. september på Marksvinget 19. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

Det samlede salgsareal er på 600 kvadratmeter, så der er plads for hele familien til at handle, oplyser Netto i en pressemeddelelse.

Kunderne kan blandt andet forvente en stor lækker frugt og grønt afdeling med masser af økologi, hvor der alle ugens dage vil være frisk frugt og grønt.

Butikken vil også have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Der er et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.

Det er Nicolai Hylstrup Dalsgaard på 32 år, der står i spidsen for butikken. Han startede sin karriere i Netto som flaskedreng som 16-årig og har de senest syv år været butikschef.

Butikken er overskuelig, varerne er flot præsenteret og der vil altid være et spændende udvalg af spotvarer. Der er gode til- og frakørselsforhold samt gode parkeringsfaciliteter idet der er cirka 70 p-pladser ved butikken.

Kunderne kan forvente et smilende og energisk personale, der altid er klar til at yde en god service og give en god indkøbsoplevelse. Butikschef Nicolai Hylstrup Dalsgaard og personalet glæder sig til at byde alle kunder velkommen i den nye butik.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk