24. oktober 2020
Der er igen arrangeret croquistegning på KØS.
gallery icon

Se billedserie

Der er igen arrangeret croquistegning på KØS.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nøgentegning på loftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nøgentegning på loftet
Køge - 24. september 2020 kl. 20:00

Fra tirsdag den 29. september kan du igen tegne efter nøgenmodel i de inspirerende omgivelser i Gobelinsalen på kunstmuseet KØS i Køge.

Det er en fantastisk mulighed for alle kreative, der gerne vil styrke deres iagttagelsesevne og ikke mindst deres tegne- og malefærdigheder, lyder det i en omtale fra LOF Køge, hvor der peges på, at det også er en rigtig god chance for unge, der søger ind på en kunstnerisk uddannelse som for eksempel designskole, arkitektskole eller lignende. Eller for folk, der bare gerne vil blive bedre til at tegne, male og iagttage.

Croquistegning er i følge foreningen nærmest et 'must', hvis man gerne vil styrke sin evne til at se, og tegne dét man faktisk ser, og ikke det, man tror man ser.

Det er LOF Køge, der udbyder kurset, og underviser er kunstneren Klaus Seyffart.

På kurset vil deltagerne lære at lave skitser på 1-2 minutter samt langsommere stillinger på 5, 10 og 20 minutter. Der bliver også gået mere i dybden med de udfordringer, der er ved at tegne mennesker. Kurser giver lejlighed til at tegne både øvede og professionelle modeller af begge køn og i flere aldre.

Kurset er for kreative kunstudøvere på alle niveauer, såvel nybegyndere, øvede og semiprofessionelle, og selve undervisningen sker individuelt i samtale med den enkelte kursist.

Kurset i croquis starter tirsdag den 29. september og kører 8 tirsdage fra kl. 16.45-19.30. Tilmelding foregår på www.lof.dk/koege - hvor der også kan læses mere om indholdet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk