24. september 2021
Nils Gisli (til venstre) står her sammen med Jonathan Algreen, der er formand for foreningen, der nu overtager Køge TV.
Nils Gisli (til venstre) står her sammen med Jonathan Algreen, der er formand for foreningen, der nu overtager Køge TV.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nils Gisli forærer Køge TV til forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nils Gisli forærer Køge TV til forening
Opdateret 29. maj 2011 kl. 22:04
Køge - 27. maj 2011 kl. 12:42
Af Christina Hilstrøm
Køge: Løsgænger i byrådet og erhvervsmand Nils Gisli besluttede onsdag at forære Køge TV væk. Det skriver DAGBLADET Køge.

Den lokale tv-station, der blandt andet kan ses på Youtube på internettet, vil fremover være ejet af den nyoprettede "Foreningen for sjællandsk medieudvikling". Og planen er, at et eventuelt overskud kan gå til humanitære formål.

- Jeg har kørt Køge TV i to år, og vi har ikke formået at nå vores mål. Det er svært, når vi kun er to mennesker, der skal producere nyheder, sælge reklamer og i øvrigt lave alle de ting, der ellers hører til. Jeg synes, vi har været rigtig gode til at lave nyheder, men vi tjener ikke penge på at lave tv. Vi tjener penge på at sælge reklamer, siger Nils Gisli og tilføjer, at han fortsætter som frivillig arbejdskraft på Køge TV frem til Køge Festuge, og han derefter håber på at kunne fortsætte på tv-stationen som lønnet ankermand.

Køge TV har hidtil hørt under Nils Gislis produktionsselskab g/production. Selskabet fortsætter sit virke, selv om Køge TV ikke længere er et af produkterne.

g/production er desuden blevet begæret konkurs og skal på mandag i Skifteretten, hvor sagen skal vurderes. Det er selskabet Bridana, ejet af byrådsmedlem - og Nils Gislis tidligere partifælle - Calle Christensen (S), der går rettens vej i håbet om at inddrive ubetalt husleje fra g/production. Men Nils Gisli afviser, at den kommende retssag er årsagen til, at Køge TV foræres væk.
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk