27. oktober 2020
Niels Rolskov er genvalgt som spidskandidat for Enhedslisten i Køge Kommune. Foto: Thomas Olsen
Niels Rolskov er genvalgt som spidskandidat for Enhedslisten i Køge Kommune. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niels Rolskov genvalgt som spidskandidat for Enhedslisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Rolskov genvalgt som spidskandidat for Enhedslisten
Køge - 25. juni 2020 kl. 05:53

køge: Enhedslisten i Køge holdt forleden generalforsamling i Kulturhus Køge og valgte herunder spidskandidat til det kommende kommunalvalg.

Valget faldt på partiets nuværende repræsentant i kommunalbestyrelsen, Niels Rolskov, der er formand for Klima- og Planudvalget, Formand for KLAR Forsyning og medlem af Teknik- og Ejendomsudvalget, Marinaudvalget og Økonomiudvalget. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Niels Rolskov takkede for valget og kom ind på perspektiverne i det nuværende arbejde i kommunalbestyrelsen og hvordan Enhedslisten ønsker at sætte endnu større præg på det kommende byråd.

- De første godt to år af den nuværende periode har været præget af Brandmandens lov nr. 1: Stands ulykken«. Flertalsgruppen overtog en kommune med et gabende hul i økonomien og til gengæld masser af områder, hvor kvaliteten var mere end haltende, så opgaven har været på en og samme tid at stabilisere økonomien og skabe plads til helt nødvendige forbedringer. Eksempelvis var budgettet til naturen i Køge Kommune et rundt nul, og de fleste medarbejdere var fyret i januar 2018. Nu går det lidt bedre, men vi er stadig langt fra det niveau, en kommune af Køges størrelse bør være på. Her i sommeren 2020 ser meget faktisk ud til at gå den rigtige vej for hele Køge Kommune så grundlaget for at sætte den rigtige retning er bedre end nogensinde før. Selvom den aktuelle situation med corona-krisen fylder meget, er og bliver klimaforandringer den største opgave, vi må og skal løse de kommende år, sagde han.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk