9. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nabo fatter mistanke om indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabo fatter mistanke om indbrud
Køge - 09. september 2019 kl. 12:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En vaks nabo fattede fredag eftermiddag mistanke om indbrud, da to ukendte mænd gik ud af indkørslen fra en villa på Skovhusvænget i Lellinge.

Mændene gik ud af indkørslen og satte sig ind i en sort Volkswagen, som derefter kørte væk. Det skete omkring klokken 11 lørdag.

I villaen var hoveddøren opbrudt, hvor der i karmen nær låsen var opbrudsmærker, formentlig efter en skruetrækker. Alt i huset var gennemrodet og døre, skabe og skuffer stod åbne.

Vidnet beskriver den ene af mændene som omkring 20-30 år og ikke etnisk dansker af udseende. Han er 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har sort hår og var iført en sort læderjakke og mørkeblå jeans.

Den anden mand er cirka 170-175 centimeter, ikke etnisk dansker og 20-30 år gammel. Han var iført blå joggingbukser og en blå jakke med noget hvidt på, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet hører gerne fra borgere, der har oplysninger om de to mænd og køretøjet, eller som i øvrigt har oplysninger om sagen. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk