14. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morgenfrisk nabo opdagede brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morgenfrisk nabo opdagede brand
Køge - 05. marts 2021 kl. 15:11
Af Katrine Wied

Det var naboerne til en villa på Skovvænget i Køge, som klokken 5.49 fredag morgen opdagede, at det brændte og slog alarm.

- Det var meget morgenfriske naboer, som opfangede, at der var ild i terrassen, slog alarm og gik ind og bankede på vinduerne, så beboerne og deres hunde kom ud, fortæller pressetalsmand for Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Brandvæsen og politiet blev tilkaldt, og ilden bliver hurtigt slukket inden den når at brede sig til andet end selve terrassebrædderne.

Politiet mener, at brandårsagen kan være rygning på terrassen.

- Det er en terrasse, som ligger hævet et stykke over jorden. Inde under den er der opmagasineret brænde. Det er ikke farligt i sig selv, men det kan blive farligt, når vi har oplysninger om, at der foregår rygning derude og man har slukket cigaretten der. Men om det er årsagen til branden, ved vi ikke endnu. Omvendt er der ingen tegn på, at det er brandstiftelse, altså brandbare væsker. Så det bliver nok svært at fastslå brandårsagen nærmere, andet end at en glød fra en cigarret kan være årsag, siger Martin Bjerregaard.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk