19. marts 2019
Der er cirka 3.700 på deltagerlisten i årets udgave af Tøserunden, men da det er muligt at melde sig til start på dagen, er det præcise deltagerantal endnu ikke opgjort.
gallery icon

Se billedserie

Der er cirka 3.700 på deltagerlisten i årets udgave af Tøserunden, men da det er muligt at melde sig til start på dagen, er det præcise deltagerantal endnu ikke opgjort.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af billeder: Hed start på Tøserunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af billeder: Hed start på Tøserunden
Opdateret 06. juni 2016 kl. 14:30
Køge - 04. juni 2016 kl. 09:14
Af Trine Møller Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke spor nødvendigt for de cirka 3.700 tilmeldte at træde på pedalerne for at få svedkirtlerne på arbejde i årets udgave af Tøserunden. Allerede klokken 8 målte temperaturen 23 grader i solen i startområdet ved Havnen på en dag, hvor DMI melder op mod 28 grader; i skyggen vel at mærke.

arrow Læs også: Hygge ved 1. depot: Tøserne cykler hurtigt i år

Og fordi der ikke er meget af den slags, altså skygge, på landevejene rundt på de 112 kilometer, havde alle ryttere, som DAGBLADET talte, da også husket dagens vigtigste udstyr: Vand og solcreme.

- Vi har faktor 50 på. Intet trænger igennem det her, fortæller Helle Becker og Heidi Dobel selvsikkert, mens de banker let med fingrene på deres underarme.

De har taget turen fra henholdsvis Skiby og Holbæk for at være med.

Det er første gang deres racere er med i Tøserunden, første gang de deltager i noget form for arrangeret løb, og første gang de skal ud på en så lang strækning.

- Vi har begge cyklet et par år, og jeg tog 50 kilometer i onsdags som træning. Så det bliver helt sikkert en lang tur og meget varmt. Vores mål er at gennemføre, og det skal vi også nok, siger Heidi Dobel.

Der er seks depoter langs ruten, der går fra Køge Havn rundt om blandt andet Faxe og langs kysten ved Rødvig og Stevns tilbage mod målområdet på Havnen.

arrow »Bedstemorcyklen« taber terræn på Tøserunden
04. juni 2016 kl. 10:04 Opdateret: kl. 10:08
arrow Tøserunden? Luskende mænd spottet i kulissen
04. juni 2016 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk