20. oktober 2019
Kolonihaven bar præg af et voldsomt overfald, da en bekendt fandt en 46-årig mand liggende bevidstløs på gulvet i et af kolonihavehusene i haveforeningen Den Permanente i Køge. Foto: Torben Thorsø
Kolonihaven bar præg af et voldsomt overfald, da en bekendt fandt en 46-årig mand liggende bevidstløs på gulvet i et af kolonihavehusene i haveforeningen Den Permanente i Køge. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand tæsket halvt til døde i kolonihavehus: 33-årig fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand tæsket halvt til døde i kolonihavehus: 33-årig fængslet
Opdateret 07. december 2018 kl. 12:23
Køge - 07. december 2018 kl. 12:05
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 46-årig mand fra København ligger lige nu på sygehusets intensivafdeling med alvorlige kvæstelser i hovedet efter at have været udsat for et voldsomt overfald i et kolonihavehus i haveforeningen Den Permanente i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Køge.

Det var en bekendt til manden, der torsdag klokken 16.36 fandt manden liggende bevidstløs på gulvet i kolonihavehuset. Manden havde alvorlige kvæstelser i hovedet efter stump vold, og han havde også snitsår i hovedet.

- Det er en ret grov sag. Manden er blevet overfaldet med et eller andet stumpt og også noget skarpt, med primært skader i hovedet til følge, siger pressetalsmand for Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Han understreger, at politiet ser med alvorlige øjne på sagen.

- Der er en person, der kommer på besøg et stykke tid efter gerningstidspunktet og ser ham ligge med alle de skader og slår alarm. Når man er ukontaktbar, er det et tegn på, at man har alvorlige kvæstelser, og det kunne sygehuspersonalet også bekræfte. Det er også derfor, at offeret ligger til behandling på sygehuset og bliver overvåget nøje nu. Ikke at han er i livsfare, men når kvæstelserne er i hovedet, skal der ikke meget til at påvirke de vigtige dele af kroppen, for eksempel hjernen, fortæller Martin Bjerregaard, der ikke kan oplyse, om manden også havde skader andre steder på kroppen.

- Vi kunne godt se, at det var en kritisk tilstand, så der var bare om at få tilkaldt en ambulance, så en nærmere undersøgelse af ben og torso har vi ikke brugt meget tid på. Det galt bare om at få ham af sted, når ham var ukontaktbar, fortæller Martin Bjerregaard.

Kolonihavehuset bar tydeligt præg af, at der var foregået noget voldsomt, blandt andet var der væltet et bord og der var generel uorden. Der sås også spor efter blod. Netop disse spor giver politiet en formodning om, at den 46-årige kan have ligget i noget tid, uden at man kan sige nøjagtig hvor længe.

- Der var spor efter, at offeret havde dryppet med blod. Det er ikke usædvanligt efter et overfald, at man mister lidt blod, siger Martin Bjerregaard.

Efter afhøring af personen, der fandt den 46-årige, og andre i kolonihaveforeningen fandt politiet frem til en 33-årig mand, der bor i en anden kolonihaveforening i Køge. Manden blev derfor anholdt og fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør.

Her blev manden varetægtsfængslet frem til den 3. januar, sigtet for grov vold.

- Der var en delvis erkendelse fra manden, om at han i et slagsmål havde slået offeret. Det var foregået i et drikkelag sammen med den 46-årige mand. Så var der opstået en verbal uoverensstemmelse over en kvinde, som de begge kender. Det udviklede sig korporligt og det gik ud over offeret. Det er den sigtedes version af sagen. Vi har endnu ikke haft mulighed for til at tale med offeret, fordi han fortsat ligger til intensiv behandling på sygehuset på grund af det her, oplyser Martin Bjerregaard.

Offeret meldes at være uden for livsfare, selv om kvæstelserne er alvorlige.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk