14. april 2021
Hannne Larsen (tv) havde indstillet Guri Bøtting til at modtage Månedens Buket fra Da Capo & Co. Foto: Henrik Førby Jensen
Hannne Larsen (tv) havde indstillet Guri Bøtting til at modtage Månedens Buket fra Da Capo & Co. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Månedens Blomst til frivillig leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Månedens Blomst til frivillig leder
Køge - 27. november 2020 kl. 07:35
Af Henrik Førby Jensen

Månedens Blomst fra Da Capo & Co. går denne gang til en engageret og kendt skikkelse blandt frivillige i Køge.

Formand for lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse, Guri Bøtting er modtageren. Hanne Larsen er selv er en af de frivillige og har indstillet Guri Bøtting med følgende begrundelse:

"Ingen tvivl - det er formanden for Kræftens Bekæmpelse i Køge - Guri Bøtting. Hun har gjort et kæmpe forarbejde her i forbindelse med Lyserød Lørdag. Og særlig i disse corona tider er der fra Guris side tænkt på alle og alt. Vi fik samlet 104.000 kroner ind og det synes jeg er så flot. Derfor fortjener Guri Månedens Blomst. De mange penge kommer til at hjælpe andre", skriver hun.

Det var en synligt glad Guri Bøtting, der torsdag formiddag fik overrakt buketten fra Da Capo & Co.

- Hvor er det nogle flotte blomster. Jeg blev både glad og overrasket, da Hanne ringede og fortalte mig, at jeg var valgt til at modtage buketten, sagde Guri Bøtting.

Hun benyttede også lejligheden til at fremhæve den store lokale opbakning til arbejdet hos Kræftens Bekæmpelse. Ved den årlige indsamling blev Køge-afdelingen således kun overgået af afdelingen i Aalborg med et mulehår.

- Det var så flot. På et tidspunk blev jeg kontaktet af en dame, der gave mig en kuvert med 5000 kroner. Hun havde syet indkøbsposer og solgt dem for 25 og 50 kroner. Prøv lige at tænke dig, hvor mange poser, der skal til. Jeg bliver helt rørt bare vi taler om det.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk