25. november 2017
Foto: Morten Hatting Voltelen.
Foto: Morten Hatting Voltelen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngspejderne inviterer børnefamilier med udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngspejderne inviterer børnefamilier med udenfor
Køge - 19. august 2017 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De blå spejdere hos Lyngspejderne Køge Nord deltager i den nationale familiespejderdag, og inviterer derfor søndag 20. august kl. 10.00-12.00 børn mellem 3-6 år og deres familier til en dag med spejderaktiviteter.

"At klatre i træer, bygge forhindringsbaner og lave mad over bål er igen populært blandt børn og unge, og spejdergrupperne rundt omkring i landet vokser. Hos de lokale Lyngspejderne Køge Nord hilser man udviklingen velkommen. Dagen er del af Det Danske Spejderkorps' landsdækkende 'Familiespejderdag', hvor spejdergrupper over hele landet inviterer børnefamilier ud for at snuse til det aktive udeliv", fortæller formand Henrik Jarlholm.

Et af fokusområderne for Lyngspejderne Køge Nord er aktiviteter for børnefamilier, kaldet familiespejd.

Her tilbyder spejderne aktiviteter i naturen, hvor forældre sammen med deres børn mellem 3 og 6 år og kan lave mad over bål, blive kloge på insekterne i skovbunden og udforske den lokale natur.

Større søskende er selvfølgelig også meget velkomne; børn i alle aldre mellem 3 og 99 år kan blive spejdere hos Lyngspejderne.

Til familiespejd er det altså hele familien der sammen er til spejder, og Lyngspejderne Køge Nord oplever, at mange børnefamilier gerne vil være sammen om deres fritidsaktiviteter, og her er familiespejd et oplagt tilbud.

På familiespejderdagen hos Lyngspejderne kan familierne selv få pilfingrene i forskellige spejderaktiviteter, tilpasset aldersklassen. Påklædning efter vejret, da vi er udendørs.

Læs mere og tilmeld jer på Lyngspejdernes hjemmeside og på facebook/Lyngspejderne Køge Nord. Eventuelle spørgsmål kan stilles til gruppeleder@lyngspejderne.dk.

Lyngspejderne holder til i spejderhytten på Lille Lyngvej 1 i Køge.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk