21. september 2020
Det er her "lyden fra Vemmedrup" kommer til at give genlyd, fortæller musiklærer Per Villumsen om det kommende arrangement på Vemmedrupskolen. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Det er her "lyden fra Vemmedrup" kommer til at give genlyd, fortæller musiklærer Per Villumsen om det kommende arrangement på Vemmedrupskolen. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyden af fællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyden af fællesskabet
Køge - 19. maj 2019 kl. 11:18
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan lyder et fællesskab omkring den lokale skole?

Det kan man få et bud på fredag den 24. maj, hvor den første udgave af »Lyden af Vemmedrup« bliver skudt af.

- Vi vil gerne lave noget, der viser at vi stadig vil fællesskabet og hinanden herude, siger at Per Villumsen og bemærker, at i en tid, hvor Vemmedrupskolen skal renoveres for millioner og politikerne hele tiden snakker om besparelser, er der brug for et positivt arrangement, der kan bringe folk i lokalområdet tættere på hinanden.

- Derfor har vi arrangeret en børnevenlig dag med musik og nogle aktiviteter, hvor forældre, børn og familier kan hygge sig sammen her på skolen, fortsætter han.

Per Villumsen er blandt andet musiklærer på skolen og forklarer, at i år er der sammensat et alsidigt program med musiknavne, der har rod i Køgeegnen, men »lyden« af Vemmedrup kunne sagtens have været mange andre ting.

Det er Vemmedrup IF, der står som hovedaktør på arrangementet og de bliver så bakket op af frivillige fra skolen.

Det hele begynder om eftermiddagen klokken 17, hvor der vil blive åbnet for sportslige aktiviteter i Vemmedruphallen og klokken 17.45 vil det lokale forældreband trykke den af med musik på en scene ved boldbanerne.

- Hele programmet er tilrettelagt, så der skiftevis sker noget på scenen og i hallen, så man får bevæget sig rundt i området og dermed flytter sig lidt, så man ikke bare sidder på den samme plet hele aftenen, siger Per Villumsen, der påpeger, at det selvfølgelig er oplagt, at forældrene slår sig ned på græsset, mens børnene løber mere rundt.

På området ved boldbanerne vil der også være elevboder, hvor klasserne vil tilbyde sjove aktiviteter og andet, der kan give en skærv til klassekassen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk