22. november 2017
Det gamle veterantog fra ØSJK futter lørdag den 22. april en tur til Klampenborg.
Det gamle veterantog fra ØSJK futter lørdag den 22. april en tur til Klampenborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kør med veterantog til Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kør med veterantog til Bakken
Køge - 21. april 2017 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter sidste års succes med veterantog til Klampenborg og Bakken, gentager Østsjællandske Jernbaneklub - ØSJK - dette lørdag den 22. april.

"Vi kører med vores hyggelige motorvogns tog fra 1930´erne, hele vejen ind til Klampenborg station som ligger 10 minutters gang fra Dyrehavsbakken. Denne dag er der en unik mulighed for at tage familien, med ud på en rejse tilbage i tiden. Først starter turen i det gamle veterantog, hvor du har mulighed for at møde togets personale som er klædt i originale uniformer fra 1930erne, fortæller formand Lars Jørgensen.

Undervejs på turen vil der være mulighed for at købe lidt at drikke, snacks eller en lille souvenir. Toget vil køre mod bakken i et roligt tempo hvor man kan nyde naturen fra togets gamle ruder, denne tur er også en unik mulighed for at opleve jernbanen og ved Køge, byggeriet af den nye København - Køge - Ringstedbane. Og du kan nå at opleve S-Banen inden den for alvor ændres til det nye signalsystem. Turen er planlagt i tæt samarbejde med Banedanmark, som har gjort det muligt at det gamle tog har fået plads på skinnerne.

Toget afgår fra Køge kl. 09.44 med ankomst til Klampenborg kl. 10.54. Hjemturen starter fra Klampenborg kl. 16.19, anmomst Køge kl. 17.39.

Billetter købes i toget. Kontant eller med MobilePay.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk