22. november 2017
De seks Køge-hold samlet på Køge Stadion umiddelbart inden afrejsen til Milano onsdag før påske.
De seks Køge-hold samlet på Køge Stadion umiddelbart inden afrejsen til Milano onsdag før påske.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge-spillere holdt påske i Milano og Göteborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge-spillere holdt påske i Milano og Göteborg
Køge - 21. april 2017 kl. 11:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Påsken bød på stor rejseaktivitet i Køge Boldklubs ungdomsafdeling, hvor ikke færre end 140 unge spillere plus trænere/ledere var afsted på internationale opgaver.

En delegation på 83 spillere plus trænere og ledere drog onsdag før påske til Milano. Det drejede sig om to hold fra U/11, U13 og U/14 afdelingerne.

"En fantastisk tur hvor vi fik både én på opleveren samt spillet en række gode kampe, som spillerne fik lært en masse af. Vi startede med, som optakt til de seks holds respektive turneringer i Milano Football Festival, at førsteholdene i U/11 og U/13 samt andetholdet i U/14 spillede træningskamp mod FC Inter mens U/14 1 og U/13 2 mødte Sedriano, der bl.a. vandt U/14-rækken i den efterfølgende turnering, og U/11 2 mødte AC Mazzo 80, fortæller Henrik Nielsen fra Køge BK's ungdomsafdeling.

Medaljer kom der også med hjem i de to busser fra Herfølge Turistfart, eftersom U/13 1 hentede en andenplads og U/14 1 blev nummer 4 i sin turnering.

"Det var en flok trætte, men glade spillere der ankom til Køge igen mandag eftermiddag. En tur alle kan leve højt på meget længe, siger Henrik Nielsen.

Snevejr i Göteborg
60 drenge fra HB Køges U/14 og Køge BK's U/15 og U/17 drog nordpå til Future Cup i Gøteborg.

Mens holdene i Milano svedte i ca. 25 graders varme, drillede vejret i det svenske hvor snevejret desværre forstyrrede nogle af kampene i turneringen.

Her nåede U17 holdet i finalen som blev tabt til bedst form, og spillede sig helt igennem til finalen hvor det blev til et knebet nederlag på 2-1 til IFK Västerås. U/15 og HB Køge U14 holdene måtte bøje nakken tidligere i turneringen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk