20. november 2017
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Iris
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge-firma importerer: Klunke-voks til bløde løg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge-firma importerer: Klunke-voks til bløde løg
Opdateret 19. februar 2017 kl. 22:23
Køge - 17. februar 2017 kl. 13:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klunkerne er - om ikke mandens bedste ven - så meget tæt på. Og nu har en ny pudsecreme til mandens kronjuveler fundet vej til det danske marked. Det er den Køge-baserede virksomhed Albino Monkey ApS, der står bag importen.

I virkeligheden er der ikke tale om en creme, men en voks. Og med navnet klunkevoks er der ingen tvivl om, at den er målrettet rigtige mænd.

- Endelig et skin care produkt som taler til os mænd. Et produkt der får os til at føle os som rigtige mænd, siger Peter Østersø.

Han er indehaver af Funtoys.dk og finsk gift, og netop hustruens finske rødder er årsagen til, at Albino Monkey ApS, firmaet bag Funtoys.dk, i dag er eneforhandler og importør af Klunke Voks i Danmark.

For det begyndte i netop Finland. Som en joke i en barbersalon i byen Tampere, men endte med at barberen blev taget med bukserne nede. For han var langt fra alene om at være træt af sure løg, og den lille krukke med mirakel-ingrediensen sheasmør gik på kort tid fra gimmick til must have blandt mange finske mænd.

Og det er der lutter gode grunde til. Anvendelsesmulighederne er mange, og de rækker langt ud over bløde løg, som bare ER mere appetitlige og mindre ildelugtende.

- Det er oplagt at bruge voksen efter barbering, men den afhjælper også gener fra eksempelvis syninger, ligesom den holder klunkerne kølige og friske, når resten af kroppen sveder. Det kan eksempelvis sportsudøvere og håndværkere have gavn af, men også mænd som sidder ned og/eller bruger tæt siddende bukser i løbet af arbejdsdagen.

- Eller hvorfor ikke bruge det som datingprodukt? Hvis du sveder af nervøsitet, inden du skal ud, eller som et spændende fælles indslag på selve daten, foreslår Peter Østersø.

Senest har den finske hær vist interesse for at gøre brug af voksen, når den skal på længere marcher, ligesom ishockeyspillere har meldt tilbage, at voksen er særdeles velegnet til brug i forbindelse med skridtbeskytter.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk