17. januar 2018
Der blev kæmpet, men også passeret godt på bentøjet.  Kampen mmellem Køge Boldklub og KB endte med en 6-4  sejr til jubilarerne. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Der blev kæmpet, men også passeret godt på bentøjet. Kampen mmellem Køge Boldklub og KB endte med en 6-4 sejr til jubilarerne. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Boldklub fylder 90: Se de gamle stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Boldklub fylder 90: Se de gamle stjerner
Køge - 02. oktober 2017 kl. 12:41
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De spillede for at vinde - men i høj grad også for at at have det sjovt på grønsværen.

I weekenden markerede Køge Boldklub klubbens første 90 år - og der skete naturligvis med en masse bold på stadion.

Et af de mere festlige indslag, var da nogle af klubbens tidligere landsholds- og førsteholdsspillere var trukket i de korte bukser og havde snøret støvlerne til kamp mod nogle andre ældre herrer fra KB.

Med en gennemsnitsalder på omkring 60 år, så var tempoet ikke højere end at man uden problemer kunne følge med fra sidelinjen. Og selvom der ind i mellem blev hevet noget efter vejret på banen, så var der hele tiden luft nok til nogle morsomme bemærkninger.

Det lille, men meget medlevende publikum, var nogle af de gamle holdkammerater, som ikke lige mente at formen var til at hoppe på banen. Men hvad bentøjet ikke kunne - det kunne mundtøjet i stedet. De kastede om sig med kvikke bemærkning til de kæmpende.

Med til at holde gennemsnitalderen hos de stribede fra Køge nede, var den tidligere landsholdspiller Søren Larsen, som havde fået anførerbindet. Han har kun gennemgået to knæoperationer, og var derfor blandt de mest fitte på banen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk