14. juni 2021
Produktionshøjskolen Klemmenstrupgård serverer en lækker vegetarisk menu, der viser hvordan klimavenlige måltider let kan erstatte familiens retter - også i en hektisk hverdag.
Produktionshøjskolen Klemmenstrupgård serverer en lækker vegetarisk menu, der viser hvordan klimavenlige måltider let kan erstatte familiens retter - også i en hektisk hverdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klimavenlig fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klimavenlig fællesspisning
Køge - 21. april 2019 kl. 13:58

Maden er sjældent det eneste, det handler om, når vi sætter os til bords. Mange af os vægter også det gode samvær ved måltidet. Herfølge Bibliotek inviterer til klimavenlig fællesspisning torsdag den 25. april klokken 18 med fokus på vegetariske alternativer og selvfølgelig med vægt på det gode selskab.

Produktionshøjskolen Klemmenstrupgård serverer en lækker vegetarisk menu, der viser hvordan klimavenlige måltider let kan erstatte familiens retter - også i en hektisk hverdag. Undervejs bliver der præsenteret små smagsprøver på vegetarisk snack og pålæg og gæsterne får tips og tricks til det vegetariske køkken. Der bliver serveret vand og læskedrik til måltidet, men tag gerne egne drikkevarer med.

Et hurtigt opslag i ordbogen: »Person der udelukkende spiser planteføde og eventuelt æg og mælkeprodukter«. Men så enkelt er det bare ikke. Denne aften er der et kort oplæg af bibliotekar Sif Lind om lako-ovo-vegetarisme, Det vil sige en kost hovedsagelig baseret op vegetabilske fødevarer, men også æg og mælkeprodukter.

- Vi opfordrer gæsterne til at medbringe deres bedste opskrifter på vegetarmad, så vi kan dele og inspirere hinanden til nye, lækre livretter, lyder det fra Sif Lind. En madbillet koster 50 kroner og kan købes via koegebib.dk eller på det lokale bibliotek. Børn under 3 år er gratis.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk