4. december 2020
Køge Handel repræsenteret ved Kathrine Lillelund (tv.) og Katja Jensen (th.) vandt prisen som Danmarks hyggeligste handelsby 2020.
Køge Handel repræsenteret ved Kathrine Lillelund (tv.) og Katja Jensen (th.) vandt prisen som Danmarks hyggeligste handelsby 2020.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kåret til Danmarks hyggeligste handelsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kåret til Danmarks hyggeligste handelsby
Opdateret 22. oktober 2020 kl. 14:27
Køge - 22. oktober 2020 kl. 13:48
Af Martin Rasmussen

Køge er Danmarks hyggeligste handelsby i 2020.

Det blev slået fast ved konkurrencen om at blive Danmarks bedste handelsby 2020, hvor Køge altså løb med en af hovedpriserne ved prisuddelingen, som fandt sted i Fredericia torsdag.

- Vi er glade og megastolte på hele byens vegne. Det er en kæmpe cadeau til vores butikker og restauranter og andre i byen, der er med til at gøre Køge til en hyggelig handelsby, siger Katja Jensen, aktivitetschef i Køge Handel, som deltog ved overrækkelsen i Fredericia.

Hun fremhæver atmosfæren i Køges handelsliv som en af de afgørende faktorer bag hæderen, og prisen skal fejres med både butikker og kunder i den kommende tid, hvor der blandt andet er planer om en synlig markering af prisen. Desuden er der også en flot overraskelse på vej til kunderne fra Køge Handel, som i forbindelse sin 158 års fødselsdag vil uddele 100 gavekort á 158 kroner til byens kunder.

22 handelsbyer deltog i konkurrencen, som finder sted hvert andet år og blev arrangeret for ottende gang i et samarbejde mellem Detailforum og ICP. I alt syv priser uddeles i forbindelse med konkurrencen - blandt andet til årets bedste, hyggeligste, flotteste og bedst markedsførte handelsby. Vinderen af titlen som Danmarks bedste handelsby 2020 for byer over 20.000 indbyggere blev Holstebro, mens Præstø vandt titlen for byer under 20.000 indbyggere.

Køge er tidligere i både 2010 og 2016 blevet kåret til Danmarks bedste handelsby, mens man i 2018 fik titlen som den mest servicemindede handelsby.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk