18. september 2021
Køge Idrætspark lægger i denne uge kunstgræs til årets Capelli Sport Cup, hvor HB Køge er vært for i alt 13 dystende hold fra en række lande. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Køge Idrætspark lægger i denne uge kunstgræs til årets Capelli Sport Cup, hvor HB Køge er vært for i alt 13 dystende hold fra en række lande. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Daniel Rosenaa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: International top-turnering begynder onsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

International top-turnering begynder onsdag
Køge - 27. juli 2021 kl. 17:49

Fra onsdag og frem til søndag skal der igen afholdes Capelli Sport Cup i Køge. Det store internationale stævne afvikles for anden gang, og som det sig hør og bør spilles stævnet på Capelli Sport Stadion, oplyser HB Køge på deres hjemmeside.

I alt vil 13 hold fra hele verden deltage i tre forskellige turneringer, der inddeles i henholdsvis U17-, U19- og kvindesenior. Der vil være international bevågenhed fra flere forskellige scouts og agenter, som alle melder deres ankomst til Køge for at finde det næste store navn fra Capelli Sport-familien, oplyser HB Køge.

Efter et år uden Capelli Sport Cup grundet nedlukning af fodbolden og begrænsede rejsemuligheder som følge af corona-pandemien kan der igen bydes indenfor til det internationale fodboldstævne i Køge. Fire hold vil deltage i U17-turneringen, seks hold i U19-turneringen og tre hold i turneringen for kvindesenior. I løbet af ugen vil de forskellige hold blive præsenteret på HB Køges hjemmeside, men allerede nu løfter HB Køges direktør sløret for, hvad man kan forvente i denne uge på Capelli Sport Stadion.

Til klubbens hjemmesiden udtaler Per Rud:

- Capelli Sport Cup bliver en stor begivenhed. Ikke kun for os i HB Køge, men for hele Capelli Sport-familien og erhvervslivet i Køge. Vi har oplevet en stor opbakning fra klubbens partnere, der er med til at gøre det muligt at tiltrække fodboldhold fra hele verden - alt fra mad og hoteller får vi afgørende hjælp til, som de alle skal have tak for, udtaler HB Køge-direktør Per Rud og fortsætter:

- Foruden HB Køges egne hold glæder vi os til at byde velkomne til Capelli Sport-klubber fra Tyrkiet, Grækenland, Tyskland og USA, mens vores scoutingafdeling også har arbejdet på at sammensætte et verdensomspændende hold bestående af flere af de største talenter i Capelli Sport-regi. Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkomne og åbne dørene for tilskuere, spillere, interessenter og medier til det, der uden tvivl bliver den største turnering i Capelli Sports historie, udtaler Per Rud videre.

Der vil blive åbent for tilskuere til Capelli Sport Cup, ligesom det vil være muligt at følge kampene online via både streams, sociale medier og nyheder på klubbens hjemmeside.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk