14. april 2021
Kim Schwartz optræder ved havnefesten på Køge Marina.
Kim Schwartz optræder ved havnefesten på Køge Marina.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnefest med store navne på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnefest med store navne på plakaten
Køge - 08. juli 2017 kl. 10:00
Af Per Møller

Der er lagt op til tre fornøjelige dage på Køge Marina, når det lokale Ankers Tivoli Park i weekenden 14.-16. juli byder indenfor til gratis havnefest med store musikalske navne og kæmpe kræmmermarked .

"Vi har fået et spændende program sat på benene til de tre forhåbentligt solrige og varme sommerdage på den skønne Køge Marina. Der er noget for hele familien - og det er lykkedes at få nogle store navne - både lokale som udenbys - til at komme forbi og underholde", fortæller Anne Olsen fra Ankers Tivoli Park, der er hjemmehørende i Bjæverskov.

Herlighederne starter fredag den 14. juli kl. 14.00, hvor kræmmermarkedet - hvortil der i skrivende stund, onsdag middag, er tilmeldt 60 kræmmere, og det forventes at flere kommer til. Kl. 14.00 åbner Ankers Tivoli Park også og DJ-Jes byder velkommen til de første gæster i festteltet ligesom der er hyggemusik i Køge-teltet.

Kl. 15.00 foretager byrådsmedlem Søren D. Brask den officielle åbning af havnefesten, og så går det ellers slag i slag med gratis underholdning - fredag af bl.a. Køge All Stars i festteltet og Linse og Ronni på Tivoliscenen.

Lørdag den 15. juli åbnes allerede kl. 10.00 med kræmmermarked mens Tivoliet åbner kl. 11.30.

Lørdagen byder bl.a. på underholdning af DJ-Jes, Pingvinen Pelle, irsk musik i Køge-teltet, Humørekspressen spiller op til dans i festteltet fra kl. 19.30 og Guldpigen gæster Tivoliscenen.

Søndag har samme åbningstider som lørdag. Søndag er der også gratis børnekræmmermarked. Lokale Kim Schwartz spiller på Tivoliscenen kl. 13.00, kl. 15.00 kommer Page Four og giver den gas i festteltet.

Havnefesten slutter kl. 17.00, med lodtrækning blandt publikum om et cruise for 4 personer til Norge.

"Lodtrækningen foregår fra Tivoliscenen, og for at deltage i lodtrækningen skal man være til stede på festpladsen", siger Anne Olsen.

Der er gratis adgang til samtlige forlystelser alle tre dage.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk