13. august 2020
Køge Handels medlemmer mærker nedgang i omsætningen. Noget kan tilskrives betalingsparkeringens indførelse, men også nethandel og flere butikker i byen er blandt faktorerne, forklarer handelsformand Søren Storgaard. Foto: Mie Neel
Køge Handels medlemmer mærker nedgang i omsætningen. Noget kan tilskrives betalingsparkeringens indførelse, men også nethandel og flere butikker i byen er blandt faktorerne, forklarer handelsformand Søren Storgaard. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handelsformand: Betalingsparkering har ramt os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelsformand: Betalingsparkering har ramt os
Køge - 09. juni 2018 kl. 06:33
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikke overraskende har det haft konsekvenser for omsætningen i handelslivet, at der fra årsskiftet blev indført betalingsparkering i det centrale Køge.

arrow Læs også: Borgmester: Omstridt parkeringslov bør ændres

Det fastslår Køge Handels formand, Søren Storgaard, nu over for DAGBLADET, efter at en undersøgelse fra Epinion for nylig viste, at 49 procent af de adspurgte besøgende sjældnere kommer til Køge for at handle. 55 procent fra samme gruppe bliver tilmed kortere tid i byen end før.

Hele manøvren var ellers at få de handlende til at blive længere i byen, mener Søren Storgaard. Den generelle nedgang i butikkernes omsætning kan imidlertid ikke kun tilskrives indførelsen af betalingsparkering, tilføjer han.

- Der er ingen tvivl om, at butikkerne har mærket det på bundlinjen, og at handelslivet er vældig, vældig udfordret. Man kan ikke pege på én årsag til nedgangen, for selvom det tydeligvis har betydning og konsekvenser at indføre betalingsparkering, er der også kommet flere detailmeter og forretninger i byen. Og hvis ikke der kommer flere handlende i byen, har det jo betydning og fører til omsætningsnedgang. Dertil kommer den generelle nedgang i handlen, fordi nethandlen fortsat stiger, siger Søren Storgaard til avisen.

Læs et større interview med Søren Storgaard i lørdagens DAGBLADET, hvor handelsformanden også kommer med bud på, hvad Køge Handel og Køge Kommune kan gøre for at vende udviklingen.

arrow Partier: Vi bør købe parkeringshuset
22. november 2019 kl. 18:04 Opdateret: kl. 14:51
arrow Status: Få det fulde overblik over striden om juleparkering
21. november 2019 kl. 19:27 Opdateret: kl. 14:29
arrow Flertal skrotter forslag om gratis juleparkering
21. november 2019 kl. 10:18 Opdateret: kl. 10:18
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk