17. januar 2021
Borup Kino rykker nu markant tættere på det endelige mål om at få udskiftet de gamle biografstole, der er helt tilbage fra 1942. Foto: Torben Thorsø
Borup Kino rykker nu markant tættere på det endelige mål om at få udskiftet de gamle biografstole, der er helt tilbage fra 1942. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndsrækning sender kino nærmere målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndsrækning sender kino nærmere målet
Køge - 08. december 2019 kl. 07:24
Af Anders Fallesen

Det har været undervejs i nogen tid, og nu rykker det nærmere; håbet for, at Borup Kino snart kan få udskiftet de udtjente biografstole, som er helt tilbage fra 1942, vokser og vokser.

Kultur- og Idrætsudvalget har nu fundet 184.300 kroner til udskiftningen, og sammen med tilkendegivelser om diverse fondsmidler betyder det, at man nærmer sig målet, fortklarer Christian Wolff, bestyrelsesmedlem i Borup Kino.

- Vi er meget glade for meldingen fra kommunen, men har endnu ikke det endelige overblik over, hvor vi lander økonomisk, siger han og peger på, at Borup Kino har opereret med to modeller for stoleudskiftningen.

Den skrabede samt den mere »luksuriøse.«

Foruden kommunen har også Nordeafonden givet tilskud på 40.000 kroner, ligesom Borup Kino håber på tilskud af Det Danske Filminstitut samt Trelleborgfonden.

- Vi håber meget, at det går igennem, siger Christian Wolff.

Sluttelig spæder foreningen Borup Kino selv til med en egenkapital på 82.000 kroner.

De nye stole er genbrugsstole, som er cirka to år gamle, og udskiftningen af gulv og stole ventes at ske i april næste år.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk