14. december 2017
Anfører Brian Ankersen og Køge sled sig til en sejr mod Roskilde - lørdag kommer Næstved/Herlufsholm på besøg i Ravnsborghallen. Kampen fløjtes igang kl. 15.00.
Anfører Brian Ankersen og Køge sled sig til en sejr mod Roskilde - lørdag kommer Næstved/Herlufsholm på besøg i Ravnsborghallen. Kampen fløjtes igang kl. 15.00.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndboldherrer vendte truende nederlag til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldherrer vendte truende nederlag til sejr
Opdateret 17. februar 2017 kl. 06:28
Køge - 16. februar 2017 kl. 14:30
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Håndbolds bedste herrehold i 2. Division viste meget høj moral, da holdet lørdag havde besøg af lokalrivalerne fra Roskilde Håndbold i Ravnsborghallen. Gæsterne kom godt fra start og på et tidspunkt i 1. halvleg var Køge bagud med 13-6, men Køge-spillerne rykkede godt sammen i bussen og fik vendt billedet, og Køge sluttede som vinder af den meget underholdende kamp med 27-25.

"Jo, alle fik knyttet næverne og vist høj moral. Det var fantastisk fedt og sejren viser at vi har udviklet os meget som hold i løbet af sæsonen. Havde det været for et par måneder siden havde vi stensikkert tabt kampen" siger anfører Brian Ankersen, der selv førte godt an i det fornemme comeback. Brian Ankersen havde ild i armen og sendte ikke færre end 13 scoringer i Roskildes netmasker. Og det til trods for, at han ikke havde trænet i to uger op til kampen på grund af en skadet skulder.

I weekenden, lørdag den 18. februar kl. 15.00 spiller Køge sin anden hjemmekamp i træk i Ravnsborghallen. Her kommer Næstved/Herlufsholm på besøg til det, som Køge-anføreren kalder en meget vigtig kamp.

"Det er en vigtig kamp i forhold til vores ambitioner om at slutte på 3. eller 4. pladsen i rækken. Bortset fra FIF, som er i en klasse for sig og er smuttet med førstepladsen, så slår holdene i rækken jo hinanden på kryds og tværs. Nu har vi vundet to kampe i streg, og kan vi fortsætte denne stime af sejre, så er muligheden for 3. pladsen absolut til stede. Men vi skal levere bedre over de 60 minutter end vi gjorde mod Roskilde for at vinde kampen, fastslår Brian Andersen.

Hos Køge er der tvivl om målmand Ken Berkowitz der er skadet. Til gengæld skulle Anton Skou Møller være klar igen efter at han missede kampen mod Roskilde grundet en skade.

"Vi håber at der vil komme mange og bakke os op mod Næstved. Det var fedt med så stort publikumsbesøg mod Roskilde - det er med til at give os "lige det sidste" der måske munder ud i endnu en sejr, slutter Brian Ankersen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk