22. november 2017
Der kan nok forventes trængsel, når H&M åbner i Køge 1. september. Her er det et billede fra åbningen i Kalundborg. Foto:Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Der kan nok forventes trængsel, når H&M åbner i Køge 1. september. Her er det et billede fra åbningen i Kalundborg. Foto:Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: H&M-kunderne kan ikke vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H&M-kunderne kan ikke vente
Køge - 14. juli 2017 kl. 17:59
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forventningen til og begejstringen over at H&M nu kommer til Køge er massiv. På det kommende handelsstrøg Strædets facebook-side vælter det ind med jubelkommentarer:

»Uhuhuuu, kan snart ikke vente længere«, »Drømmen bliver endelig opfyldt«, »Endnu en grund til at flytte tilbage til Køge«, »Jeg er så glad! Det er på tide« og »Nu bliver jeg virkelig fattig. Jeg er vild med det«, er bare nogle af de mange kommentarer til åbningen, som er sat til 1. september.

Direktør for H&M i Danmark, Christel Friis-Mikkelsen, har tidligere fortalt til Børsen, at den svenske koncern i tyve år har ledt efter et egnet sted i Køge til at åbne butik, og at de nu glæder sig over, at det endeligt er lykkedes.

Pressemedarbejder hos H&M, Marlene Hyre Dybbro, bekræfter over for DAGBLADET:

- Vi er altid på jagt efter nye, gode beliggenheder til vores butikker i gode handelsbyer, og vi er glade for, at vi vil kunne tilbyde "Mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis" til alle vores kunder i Køge, som har været et ønske fra os i mange år. Det har været utrolig interessant at følge med i alle de positive henvendelser, vi har fået, efter vi har offentliggjorde, at vi åbner butik i Køge.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk