23. maj 2019
En 42-årig mand sigtes nu for vold og hærværk efter en dramatisk episode hos en tandlæge i Køge. Foto: Kenn Thomsen
En 42-årig mand sigtes nu for vold og hærværk efter en dramatisk episode hos en tandlæge i Køge. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gik amok hos tandlægen: Var utilfreds med behandlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gik amok hos tandlægen: Var utilfreds med behandlingen
Køge - 06. februar 2019 kl. 11:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En dramatisk episode udspillede sig tirsdag kort før klokken 14.00 i en tandlægeklinik i Nørregade i Køge, skriver DAGBLADET.

Klokken 13.51 slog personalet alarm til politiet, da en mand havde udøvet vold mod personalet samt ødelagt forskellige effekter, inden han havde forladt stedet. Det fremgår her til formiddag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport.

Politiet kørte til Nørregade, hvor en 42-årig mand fra Haslev blev truffet siddende på en bænk på gaden. Han bekræftede, at han havde været til behandling hos tandlægen, men var utilfreds med den behandling, som tandlægen havde givet ham.

Personalet kunne oplyse, at den 42-årige under behandlingen pludselig var blevet utilfreds og derefter havde kastet en lommelygte efter tandlægen, der blev ramt på øret. På grund af tumulten i den forbindelse ilede andre ansatte til, hvorefter den 42-årige slog en 40-årig kvindelig ansat et par gange samt rev en tot hår af hende, fremgår det af døgnrapporten.

Herefter kastede den 42-årige en computerskærm og en vase mod et spejl, så der skete skade for et endnu ukendt beløb. På baggrund af disse oplysninger og de synlige ødelæggelser på tandlægeklinikken anholdt politiet den 42-årige, som blev sigtet for vold og hærværk.

Den anholdte mente, at tandlægen også havde udøvet vold mod ham i forbindelse med behandlingen, så sagen undersøges nærmere af politiet. Den 42-årige blev løsladt først på aftenen efter afhøring til sagerne, oplyser politiet til DAGBLADET.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk