29. marts 2020
Den rumænske tyv blev fanget efter en hurtig indsats fra politiets side. Foto: Kenn Thomsen
Den rumænske tyv blev fanget efter en hurtig indsats fra politiets side. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gensyn med Danmark gik ikke godt for rumænsk indbrudstyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gensyn med Danmark gik ikke godt for rumænsk indbrudstyv
Køge - 18. februar 2020 kl. 07:50
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik ikke helt som planlagt, da en rumænsk indbrudtyv trods en tidligere dom og tilhørende indrejseforbud valgte at vende tilbage til Danmark.

Lørdag morgen kort før kl. 8 var han i færd med at begå indbrud i et kolonihavehus i Køge, da hen blev overrasket af ejeren.

Tyven flygtede straks ud via et vindue og løb i retning mod Åkandestien, hvor han forsvandt.

Politiet kørte til området med flere patruljer, hvoraf den ene i området ved Ølby S-station bemærkede en mand, der passede på beskrivelsen af indbrudstyven.

Da politiet ville henvende sig til ham, stak han af i løb, men blev dog indhentet efter cirka 300 meter. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet foretog herefter anholdelse af tyven, der er en 30-årig mand fra Rumænien, og han blev sigtet for indbrud i kolonihavehuset.

Rumæneren viste sig også i forvejen at have et indrejseforbud i Danmark, så han blev også sigtet for den overtrædelse af udlændingeloven, ligesom han også var efterlyst af Nordsjællands Politi som mistænkt for indbrud i et fritidshus i den politikreds.

Den anholdte rumæner blev efter et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 12. marts.

Politiet vil nu undersøge, om han kan stå bag andre indbrud også i Midt- og Vestsjællands politikreds, ligesom Nordsjællands Politi også skal tale med ham om deres indbrudssag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk