22. januar 2018
Genbrugspladsen i Køge indvies som døgnåben 26. marts. Arkivfoto: JCJ
Genbrugspladsen i Køge indvies som døgnåben 26. marts. Arkivfoto: JCJ
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugspladsen i Køge bliver døgnåben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugspladsen i Køge bliver døgnåben
Køge - 19. marts 2017 kl. 08:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kara/Noveren har fået så stor succes med de døgnåbne genbrugspladser, at der nu bliver plads til en mere i familien - nemlig genbrugspladsen i Køge.

Indvielsen af genbrugspladsen i Køge som døgnåben finder sted søndag den 26. marts kl. 11.00 på Tangmosevej 104B, 4600 Køge.

Her vil formand for Kara/Noveren og borgmester i Solrød, Niels Hörup og udvalgsformand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune, Mette Jorsø, foretage den officielle åbning.

I forbindelse med den officielle åbning vil der være mulighed for at få en varm pølse, lige som der også vil være en sjov konkurrence, som er affaldsrelateret - så tag meget gerne børnene med.

Kara/Noveren var de første i Danmark til at døgnåbne genbrugspladser. Tiltaget blev iværksat for at tilbyde den bedste og mest fleksible service til både privatkunder og erhvervskunder - uden merbetaling, naturligvis.

Genbrugspladsen i Bregninge blev den første døgnåbne genbrugsplads tilbage i 2012 og herefter fulgte Høng i foråret 2013, skarpt efterfulgt af Viby og Jyllinge, som døgnåbnede i efteråret 2013. Februar 2015 kom turen til Roskilde genbrugsplads og nu er næste skud på stammen altså Køge genbrugsplads.

"Mange lever i dag et travlt liv og derfor er det vigtigt med en service, som er tilpasset vores kunder. Vi er efterhånden vant til at kunne agere på alle tider af døgnet uanset, hvad det drejer sig om - og den mulighed vil vi også gerne give vores kunder", siger genbrugschef Finn Kjær.

For at kunne benytte døgnåbne genbrugspladser skal man tilmelde sig ordningen på forhånd, og det kan ske på Kara/Noverens hjemmeside https://www.karanoveren.dk/genbrugspladser/doegn_aabne. Her kan man både læse om og tilmelde sig ordningen.

Kara/Noveren driver genbrugspladserne med fokus på at få genbrugt og genanvendt mest muligt af affaldet. Derfor er det vigtigt, at affaldet sorteres korrekt - også udenfor normal åbningstid.

Hvis man er i tvivl om sortering, kan man på hjemmesiden www.karanoverne.dk finde sorteringsvejledningen.

"Vi håber at se rigtigt mange af både nuværende og kommende kunder til åbningen, hvor der vil være mulighed for at spørge nærmere ind til ordningen - og få en varm pølse," slutter Finn Kjær.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk