19. oktober 2018
Det kommende byggeri får navnet "Gåsefoden" og kommer til at indeholde 64 lejligheder.
gallery icon

Se billedserie

Det kommende byggeri får navnet "Gåsefoden" og kommer til at indeholde 64 lejligheder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gåsefoden - næste etape på Søndre Havn sættes i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gåsefoden - næste etape på Søndre Havn sættes i gang
Køge - 06. december 2017 kl. 06:00
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KØGE: Ejendomsudviklingsfirmaet Calum påbegynder nu opførelsen af 64 lejligheder ved Søndre Havn, få hundrede meter fra stranden. De nye lejligheder skal både tiltrække unge og ældre beboere.

De voksende boligpriser i Storkøbenhavn øger efterspørgslen på boliger i Køge. Det får nu ejendomsudviklingsfirmaet Calum til at opføre lejlighedsprojektet »Gåsefoden« ved Køge Søndre Havn.

De i alt 64 lejligheder på tilsammen 6.250 kvadratmeter, der er solgt til DADES, opføres af totalentreprenøren DCM og er designet af arkitektvirksomheden Schmidt Hammer Lassen.

- Vi har et af Danmarks mest kompetente og anerkendte arkitektfirmaer til at tegne lejlighederne, og det har resulteret i en række boliger af høj kvalitet, designmæssigt som i valg af materialer. Sammen med arkitekterne har vi for eksempel lagt vægt på rummelige, funktionelle lejligheder med masser af lys og mulighed for at nyde udsigten ud over Køge Bugt. Samtidig får de kommende beboere postadresse centralt i Køge med kun 10 minutters gang til gågaden, forklarer Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos Calum i en pressemeddelelse.

Gåsefodens fremtidige lejere flytter nærmere betegnet ind på grunden syd for Køges Kulturhus, Tapperiet, på hjørnet af Søndre Badevej og Strandpromenaden.

Ud over nem adgang til centrum, villakvarterer med boldbaner og legepladser mod vest og grønne, rekreative områder mod syd, så får beboerne kun ca. 200 meter til stranden.

- Helt særegent for området får beboerne kun tre minutter til fods hen til den kommunale strand, som i forvejen er et meget efterspurgt område i Køge. Kan man lide at være ude i naturen, gå ture langs vandet og tage sig en dukkert, sommer eller vinter, så er det naturligvis et stort aktiv. Herudover kan man også kitesurfe eller ro i kajak, fortæller Jakob Axel Nielsen.

Lejlighederne, der er på to-fire værelser og fra 75-120 kvadratmeter, opføres hovedsageligt i hvid beton og med altaner. Med forskellig størrelse henvender boligerne sig både til familier, unge og ældre, hvilket skaber en mere divers beboersammensætning.

Enkelte lejligheder bliver specifikt indrettet til ældrevenlige boliger. Kælderen rummer desuden 50 stormvandssikrede p-pladser.

Calum har i alt erhvervet sig 13.000 byggeretter ved Køge kyst.

Gåsefoden, der blot er ét af flere kommende Calumboligprojekter i området, ventes færdigt ultimo 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk