23. september 2021
Personbilerne var parkeret, så lastbilerne ikke kunne kante sig igennem. Foto Hans Jørgen Johansen
Personbilerne var parkeret, så lastbilerne ikke kunne kante sig igennem. Foto Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frustrerede borgere laver vejblokade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frustrerede borgere laver vejblokade
Fredag eftermiddag blokerede frustrerede beboere Bøgedevej nær Borup for at stoppe en ulovlig vognmandsvirksomhed på vejen.
Opdateret 15. februar 2011 kl. 09:21
Køge - 13. februar 2011 kl. 15:00
Af Christina Hilstrøm
Slimminge: Beboerne på Bøgedevej er rigtig trætte af lastbiler. De kan fortælle om lastbiler, der kører på alle tidspunkter af døgnet og en årelang kamp for at få Køge Kommune og politiet til at skride ind. Men foreløbig uden held, og derfor valgte de fredag eftermiddag klokken 15 at lave en vejblokade med deres personbiler, så lastbiler ikke kunne passere. Det skriver DAGBLADET Køge.

- De kører på alle tider af døgnet. Vi kan ikke have åbne vinduer om natten på grund af støjen. Lygterne lyser op gennem vinduerne. Og det ryster og larmer, opsummerer Pia Yahn, der bor på Bøgedevej, problemerne.

Problemet går flere år tilbage og handler om, at beboeren på Bøgedevej 9, Mogens Olsen, har vognmandsvirksomheden Expres Bilerne. Men ifølge kommunens regler er det ikke tilladt at have en vognmandsvirksomhed på Bøgedevej. Blandt andet fordi Bøgedevej ikke er bygget eller dimensioneret til at kunne klare lastbiltrafik i større omfang. Derfor har kommunen afvist ansøgninger fra vognmanden om at få tilladelse til at drive vognmandsvirksomhed på adressen. Det er dog tilladt at køre varer frem og tilbage til et lager på ejendommen. Men al anden trafik med erhvervsbiler er forbudt, ligesom bilerne ikke må parkeres eller opbevares på adressen.

Formand for teknik- og miljøudvalget i Køge Kommune kan godt forstå beboerne på Bøgedevej. Og han vil henvende sig til politiet i sagen.

DAGBLADET forsøgte at få en kommentar fra Mogens Olsen, men han ønskede ikke at udtale sig.
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk