30. september 2020
Anette Baymler Madsens kunder sætter stor pris på hendes kompetencer som makeup artist.               Foto: Bodil Sø
gallery icon

Se billedserie

Anette Baymler Madsens kunder sætter stor pris på hendes kompetencer som makeup artist. Foto: Bodil Sø
Foto: Bodil Soe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisøren fra teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisøren fra teatret
Køge - 07. juni 2017 kl. 10:10

Den hvide by: Anette Baymler Madsen er vild med at være frisør- og makeup-artist i sin egen salon A-Style, i Den Hvide By, og samtidig arbejde som freelance teaterfrisør og sminkør på teaterforestillinger. Det giver ny inspiration, afveksling og balance i arbejdslivet, der kommer hendes kunder til gode.

- Teateret er ofte fyldt med mange sceneskift og højt tempo. Det kompenserer jeg for i min egen salon, hvor der skal være tid, ro og nydelse til mine kunder, siger Anette Baymler Madsen.

Hun er lige kommet hjem fra et internationalt frisørkursus i London med inspiration til sommerens og efterårets nye hårtrends. Og hun har et klart billede af modebilledet lige nu.

- 70'er look'et er igen in med blandt andet pandehår, »unter cut« og krøller, uanset om man selv har krøl eller skal permanentes. Der er desuden stort fokus på at finde den helt rigtige hårstil til den enkeltes ansigtsform, fortæller Anette Baymler Madsen.

I august 2016 flyttede Anette Baymler Madsen A-Style til Theilgårds Torv 5 i Den Hvide By. Det har hun ikke fortrudt. Salonen ligger sammen med andre butikker og spændende virksomheder, og kunderne er glade for de nemme parkeringsforhold. Mange af A-Styles kunder er desuden særlig glade for frisørens kompetencer inden for makeup kunsten, når de til særlige lejligheder har brug for at se ekstra godt ud. Populære er også de inspirationsaftener Anette Baymler Madsen tilbyder hvert forår og efterår, med op til 10 deltagere, der får input til makeup-teknik og selv prøver at lægge makeup under kyndig råd og vejledning.

Stortrves med afvekslingen
- Jeg stortrives med vekselvirkningen mellem salon og teater, siger Anette Baymler Madsen.

I år er det allerede blevet til to forestillinger på Odense teater - »Anna Karenina« og »Så længe mit hjerte slår«. Sidste år var hun en del af »Hairspray« i Tivoli og Boxen i Herning.

Anette Baymler Madsen startede oprindeligt på Det kongelige Teater, og blev siden leder af frisør- og sminkeafdelingen på Det Ny Teater. Her var hun med til at opsætte »Crazy for you«, der havde Silas Holst i sin første hovedrolle.

Hvad den næste forestilling bliver, vides ikke endnu, men hun glæder sig til nye forestillinger som teaterfrisør og makeup-artist sideløbende med hun servicerer sine kunder i A-Style i Den Hvide By i Køge.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk