22. januar 2018
Marianne Christensen. Foto: Merete Helbech Hansen.
Marianne Christensen. Foto: Merete Helbech Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: En flig af mit hjerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: En flig af mit hjerte
Køge - 10. august 2017 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marianne Christensen er historiefortæller og coach, og da hendes mand blev dødssyg, måtte hun finde en måde at komme igennem forløbet på.

Det gjorde hun ved at samle en masse historier om at acceptere døden. Undervejs i forløbet brugte hun de helende fortællinger i sin egen sorgbearbejdning. Historierne kom fra venner og bekendte rundt om i verden.

Tirsdag den 15. august kan man fra kl. 19-21 høre Marianne Christensen fortælle nogle af disse historier, der allermest handler om accept, livsglæde og håb, serveret med masser af humor og nærvær.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond, Forfattercentrum.

Marianne Christensen er en sprudlende fortæller, når hun deler sine erfaringer med andre, giver 'en flig af sit hjerte' og fortæller en autentisk og meget personlig beretning om 'livet med døden', og hvordan hun brugte de helende historier til trøst og til at acceptere situationen.

Marianne Christensen formår at gribe sit publikum, og hun er ikke bange for at give noget af sig selv. Alle som på den ene eller anden måde har haft eller får alvorlig sygdom ind på livet, vil kunne glædes over disse fortællinger.

"De færreste kan lide at tænke på, at vi en dag skal dø. Men det skal vi altså. Og når det alligevel ikke kan være anderledes, så må vi finde en måde at turde tale åbent om det og vænne os til tanken. Min hensigt med at rejse rundt og fortælle 'En flig af mit hjerte' er at bidrage til større åbenhed og frihed, når vi får besøg af døden. Som pårørende eller som den, der bliver syg. Historierne hjalp mig, og jeg ved, de har trøstet mange af dem, jeg har fortalt for rundt omkring i landet", siger Marianne Christensen.

Fortælleforedraget afholdes hos Anete Kristiansen, Ringstedvej 109 i Lelinge ved Køge som et dagligstuearrangement.

På grund af begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig til 2834 2412.

Der er gratis entré, og der bliver mulighed for at købe en kop kaffe/te.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk