8. august 2020
85 medlemmer af Socialdemokratiet står som stillere af social- og indenrigsminister Astrid Krag i Køge/Lejre-kredsen. Hun vil derfor blive valgt uden modkandidater på en generalforsamling næste mandag. Foto: Jesper From
85 medlemmer af Socialdemokratiet står som stillere af social- og indenrigsminister Astrid Krag i Køge/Lejre-kredsen. Hun vil derfor blive valgt uden modkandidater på en generalforsamling næste mandag. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folketingsvalg: Ingen modkandidater til Astrid Krag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketingsvalg: Ingen modkandidater til Astrid Krag
Køge - 18. november 2019 kl. 12:30
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fristen for at opstille modkandidater til Astrid Krag i Køge/Lejrekredsen udløb mandag klokken 12, uden at der har meldt sig andre.

arrow Læs også: Astrid Krag: Det er en stor dag for mig

Det oplyser formand for Socialdemokratiets Køge/Lejre-kreds, Jesper Hesselberg Andersen.

- Der har ikke været stillere for andre navne. Der er kun Astrid. Så det er det, vi skal behandle på vores generalforsamling i næste uge, siger han.

Socialdemokratiet meddelte for en uge siden, at en enig kredsbestyrelse ville opstille Astrid Krag som folketingskandidat i Køge og Lejre og dermed som afløser for Henrik Sass Larsen, der ikke genopstiller.

For at blive folketingskandidat skulle man melde sig med mindst 25 stillere senest mandag klokken 12. Og det var der kun social- og indenrigsminister Astrid Krag, der havde gjort.

- Der er 85 stillere, der har meldt Astrid Krag. Det viser, at det var den rigtige indstilling fra vores side, og at Astrid er et rigtig godt match til Køge/Lejre-kredsen. Så vi er rigtig glade, siger Jesper Hesselberg Andersen.

Astrid Krag fylder 37 år i november. Hun kom første gang i Folketinget som stedfortræder for Villy Søvndal og var medlem for SF indtil 2014, hvor hun skiftede parti til Socialdemokratiet. Her har hun hidtil været opstillet i Greve/Solrød-kredsen.

Astrid Krag var minister for sundhed og forebyggelse under Helle Thorning-regeringen og er nu social- og indenrigsminister.

Astrid Krag bor på Amager.
Socialdemokratiet i Køge/Lejre afholder generalforsamling næste mandag, hvor Astrid Krag vil blive valgt som folketingskandidat.

arrow Astrid Krag overtager Køge-Lejrekredsen fra Sass Larsen
09. november 2019 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:01
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk