1. december 2020
Herreholdet FC Prostata er nu klar til at stille hold, men der er stadig plads til flere, der vil spille med. Privatfoto
Herreholdet FC Prostata er nu klar til at stille hold, men der er stadig plads til flere, der vil spille med. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Prostata klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Prostata klar til kamp
Køge - 18. november 2020 kl. 08:48
Af Torben Thorsø

I september startede fodbold for mænd, der er ramt af sygdomme, så de kan få gang i muskler og styrket knoglerne. Det er primært mænd med prostatakræft der deltager, men andre er også velkomne.

Vi er en halv snes stykker, der mødes hver onsdag kl. 10.00 på Køge Stadion ved Netto og motionerer, spiller bold og får nogle gode grin, lyder det i en presseomtale fra holdet.

- Vi benytter lejligheden i tredje halvleg til at tale om vores problemer, og man har chancen for at tale med andre, der har lignende problemer med inkontinens og impotens, svedeture og andre ubehagelige bivirkning af behandlingen af prostatakræft. Man behøver ikke at have spillet fodbold før. Her er plads til alle, og man behøver heller ikke fodboldstøvler, men kan deltage i motionsfodtøj og påklædning, fortsætter Svend Erik Bodi.

Han fortæller, at man sagtens kan være flere deltagere, så bare mød op onsdag formiddag kl. 10 omklædt til motion og fælles fodboldhygge.

Køge Boldklub stiller to dygtige trænere til rådighed, og de styrer løjerne på bedste vis, så alle kan være med og føle sig trygge.

FC Prostata og venner er kommet i stand via et samarbejde mellem Køge Boldklub, DBU, Propa Østsjælland, Køge og Stevns Kommuner.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Propa Østsjælland ved Svend Erik Bodi,

på mail til:sbodi@outlook.dk eller pr. tlf. 24641139.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk